返回列表 回復 發帖
我地一齊食
型 英 帥 靚 正
果邊打交,呢度講數
lhy92725 發表於 2014-9-12 05:11 PM
邊度打交我又要睇
~ Hello ~ KK ~ good evening ~
relaxing time ~ ...
fls125 發表於 2014-9-12 05:15 PM
hi 125,good afternoon
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
邊度打交我又要睇

hi 125,good afternoon
tvbkk123 發表於 2014-9-12 05:18 PM
呢度
型 英 帥 靚 正
你地繼續打,我要做埋D野先
條骨都無佐lu
做完就冇得睇
型 英 帥 靚 正
呢度
chan200308 發表於 2014-9-12 05:19 PM
你地繼續打,我要做埋D野先
lhy92725 發表於 2014-9-12 05:20 PM
咁快閃
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
KK Go to dating after work ~

... Happy Dating and Happy Weekend ~
╭♡☆放慢脚步 享受不一样的生活 °♡♥

咁快閃
tvbkk123 發表於 2014-9-12 05:23 PM
型 英 帥 靚 正
KK Go to dating after work ~

... Happy Dating and Happy Weekend ~
fls125 發表於 2014-9-12 05:27 PM
always dating my wallet will die
閃 2936381
chan200308 發表於 2014-9-12 05:31 PM
唔送
always dating my wallet will die

唔送2936391
tvbkk123 發表於 2014-9-12 06:00 PM
唔准送
型 英 帥 靚 正
唔准送 2936396
chan200308 發表於 2014-9-12 06:08 PM
好行夹唔送
好行夹唔送
tvbkk123 發表於 2014-9-12 06:45 PM
晚餐又加送
型 英 帥 靚 正
簽名被屏蔽
簽名被屏蔽
晚餐又加送
chan200308 發表於 2014-9-12 07:00 PM
邊個話㗎?
我識得班大滾友,嗰嗰都三尖八角咁嘅樣㗎喎!

揾唔揾小三同靚仔唔靚仔無關係㗎
有錢嘅話二奶加小三排到小八,日日唔同都仲得
無計錯數,大婆係無份排隊㗎

根據非正式統計,一個已婚男人嘅頭3嗰願望係 ...
perfectman 發表於 2014-9-12 07:51 PM
男人有钱就身痒