返回列表 回復 發帖
其實越飲越渴
條骨都無佐lu
吾係、你吾識飲啤酒…
其實我咩酒都吾飲嘅
條骨都無佐lu
喝酒不會解渴啦。
真的要解渴還是喝水好~~~
大厨下午好,大厨換頭像落重注啊
大厨兄下午好
籃球打完咯,老細仲有落注?
條骨都無佐lu
你為什麼眼濕濕?

_VCU94B_Oig
BeiDouChef 發表於 2015-6-26 06:32 AM
你猜
好似干咗啲喎. 加啲汁或有個湯會唔會好啲呢?
pknoface 發表於 2015-6-26 08:48 AM
你不知道是拌勻咖啡吃?
細細個曾經成羹奶粉倒落個口到食
條骨都無佐lu
你猜
Pedestrian_A 發表於 2015-6-26 15:09
RgKAFK5djSk
BeiDouChef 發表於 2015-6-26 03:36 PM
高音很恐怖

Sony 將推出 1TB 容量 PlayStation 4 終極玩家版

爲了更好地滿足玩家需求,Sony 即將發布了一款擁有 1TB 存儲空間的 PlayStation 4 Ultimate Player Edition。相比于普通版本的 PS4,這款「終極玩家版」不僅將內部容量加倍,機身重量減輕了 10%,其運行速度也會得到進一步提升,勢必會爲玩家帶來更加全面的次世代遊戲體驗。據悉全新 PlayStation Ultimate Player Edition 將于 7 月 15 日起登陸 Sony PlayStation 官方網站,感興趣的朋友不妨多加留意。
http://photon.101medialablimit.netdna-cdn.com/cn.hypebeast.com/files/2015/06/sony-introduces-playstation-4-ultimate-player-edition-with-1-terabyte-storage-11.jpg?w=780
爲了更好地滿足玩家需求,Sony 即 ...
BeiDouChef 發表於 2015-6-26 03:48 PM
終極玩家版不再有未來ps4?
終極玩家版不再有未來ps4?
Pedestrian_A 發表於 2015-6-26 15:53
電腦8TB 都不夠