返回列表 回復 發帖
隨意兄晚上好. 冇去掃啊. 你呢?
pknoface 發表於 2015-12-27 08:28 AM
掌門 午安  冇去掃好多年了、我地的老嘢、除咗食還有物好買!
掌門 你几時至有政府糧食券

評分次數

隨意兄几時至有政府糧食券
騙子露生好起身屙尿尿咯.
pknoface 發表於 2015-12-27 08:39 PM
only old man like you need to pee in the middle of the night
有時買野都系娛樂嘅一種,拆包裝又系一種享受
so,價格某些時候就變得吾重要咯
lhy92725 發表於 2015-12-27 09:13 PM
有時買蛋糕都系娛樂嘅一種,拆蛋糕包裝又系一種享受
so,蛋糕價格某些時候就變得吾重要咯5d買蛋糕!
呢啲好似係啲有錢人既感受黎喎.
pknoface 發表於 2015-12-27 09:17 PM
i know you are cheap but don't know you are that cheap.
起美國呢度啲平民百姓好踏水架. 平時唔納稅, 但每個月有政府贈送糧食券, 佢地可以去買啲好貴既野. 幾貴都唔眨眼既. 我地就要價比價.
pknoface 發表於 2015-12-27 09:34 PM
american dream...  welfare life...
呢幾日都係細雨紛紛出唔到街.
pknoface 發表於 2015-12-27 10:51 PM
lame excuse.  you and your kids can go out any time.  there is about 5 cm snow in my area and i just returned home.
掌門 午安  冇去掃好多年了、我地的老嘢、除咗食還有物好買!
hungyu 發表於 2015-12-28 02:00 AM
日用品
隨意兄几時至有政府糧食券
ob51330 發表於 2015-12-28 07:23 AM
we don't have that in canada
隨意兄仲要買行山裝備
條骨都無佐lu
掌门巧
冇噹噹掌門 晚上好
型 英 帥 靚 正
隨意兄几時至有政府糧食券...
ob51330 發表於 2015-12-28 07:23 AM
加拿大冇政府糧食券、每月尾自動入錢到銀行户口...
隨意兄仲要買行山裝備
lhy92725 發表於 2015-12-28 08:23 AM
我冇去行山(因太远)有時在屋前街上行…