返回列表 回復 發帖
掌門早晨
noface ken可能被地產經紀騙
Pedestrian_A 發表於 2016-1-2 03:30 PM
露生早晨. 我冇被地產經紀騙, 間屋係我自己揾既, Brooklyn今時唔同往日架啦. 依家既Brooklyn比以前好得多. 紐約5大區之中每個區都係好壞滲半架啦.
掌門早晨
satoshi23 發表於 2016-1-3 12:44 AM
水晶零晨好. 妳仲未瞓呀?
http://www.qoobee.com/wp-content/uploads/EMO_026.gifKen 掌門 新年翌日好好好!! 新年再再快樂冇得停!!!

http://os.tvboxnow.com/attachments/day_160101/1 ...
gracechanstuart 發表於 2016-1-2 03:38 PM
grace早晨. 我都祝妳好到有得停!!!
又多一 part 呀
satoshi23 發表於 2016-1-2 05:21 PM
多得露生搞旺武當!
KEN兄早晨!
巧開來 發表於 2016-1-2 09:38 PM
開來兄零晨好.
掌門又吾起身哦
lhy92725 發表於 2016-1-2 10:29 PM
貓貓零晨好. 寻晚挂住出去賞月, 今日係好晏先起身.
無人吵醒你咩
lhy92725 發表於 2016-1-2 11:29 PM
啲細路既媽咪話叫佢地朝早起身唔好去嘈住佢, 佢想瞓晏啲.
ken掌門 你好! 原來武當入口就在此! 多謝路人甲引路!
smcorange 發表於 2016-1-2 11:46 PM
橙兄零晨好. 多得露生指引, 咁橙兄以後就多啲黎武當玩下咯.
掌門 午安、週六、日、愉快!
無聊遊戲Part 6 :NBA籃球估波波已經截止
Part 7 還沒!
中否另計  
ob51330 發表於 2016-1-2 07:18 PM
part 7 你 第1題:17/18中我私人派你10億!
ken掌門 你好! 原來武當入口就在此! 多謝路人甲引路!
smcorange 發表於 2016-1-2 11:46 PM
之前
武當地下室這裡有食蕉但現在他加盟所以現在很容易來
露生早晨. 我冇被地產經紀騙, 間屋係我自己揾既, Brooklyn今時唔同往日架啦. 依家既Brooklyn比以前好得多. 紐約5大區之中每個區都係好壞滲半架啦.
pknoface 發表於 2016-1-3 12:51 AM
no wonder you need to pick up your wife from work every night
多得露生搞旺武當!
pknoface 發表於 2016-1-3 12:53 AM
地下室女孩在那裡?