返回列表 回復 發帖
億億聲咁俾咗你都冇話見你 TVB 2147483647 元 存款 2147483647 元

chan200308
24/1/2014 03:04 PM
TVB 100000000 元
積分轉出
chan200308
13/2/2014 04:32 PM
TVB 200000000 元
積分轉出
chan200308
19/3/2014 ...
lckiong 發表於 2014-11-17 11:31 AM
小強慈善團體
我沒有他那麼有錢, 我的生活好平常, 只有一般正常生活水準.
住屋係自己用錢建築的新界丁屋
chan200308 發表於 2014-11-17 04:18 PM
在權貴面前,我們都只是平凡的小老百姓。
如果是家族的錢,那也是上幾代留下來的
但公務員財產也不清不楚就講不過去了
條骨都無佐lu
慶祝1900頁,今晚11.59pm前入黎嘅朋友可得1900萬
tvbkk123 發表於 2014-11-17 04:03 PM
恭喜KK大大,相信馬上就2000頁了。

評分次數

台灣的悲哀莫過於此,一堆只當過公務員的人,財產都爆增。
台灣有公職人員財產申報法,但是,有錢人自有藏錢的方法。
這樣說吧,連家三代都說是公務員,當三代公務員就可以住台灣最貴的帝寶豪宅?
台灣的央行總裁彭 ...
chenwenwu 發表於 2014-11-17 04:19 PM
國民黨唔係因為貪污腐敗就不需要敗走台灣了.
型 英 帥 靚 正
坐下郵輪都唔錯架
lhy92725 發表於 2014-11-17 03:29 PM
我小時候被媽媽騙去坐7天阿拉斯加郵輪
我相信我不會再坐郵輪...
恭喜KK大大,相信馬上就2000頁了。
chenwenwu 發表於 17/11/2014 04:24 PM
你和老陳一個吹水,一個灌水就很快到2000頁
被禁言我就不知道咯
認真睇真啲真係又真係
四十幾歲就可以住豪宅,不用工作又有錢,這可不是一般人能做到的。
不知道是如何辦到的,可以傳授一下方法嗎?造福一下大家,我也希望早點能玩樂人間。

在台灣,我只想到連勝文。 ...
chenwenwu 發表於 2014-11-17 03:39 PM
型 英 帥 靚 正
被禁言我就不知道咯
lckiong 發表於 2014-11-17 04:28 PM
我只吹水
型 英 帥 靚 正
在權貴面前,我們都只是平凡的小老百姓。
chenwenwu 發表於 2014-11-17 04:22 PM
我係HK都只是平凡的小老百姓
型 英 帥 靚 正
被禁言我就不知道咯
lckiong 發表於 2014-11-17 04:28 PM
謝謝您的提醒,不談政治了,以免被禁言。
全球最靚細路女 俄羅斯8歲女童熱爆

俄羅斯貴為戰鬥民族,男嘅強悍,女嘅都好有殺傷力,好似呢個只得8歲嘅童星Kristina Pimenova,就被網民捧為全球最靚嘅細路女,蘿莉控要小心!Kristina4歲已經開始做model,阿媽都係模特兒,阿爸以前係足球員,而家就退咗休發埋福享緊清福。講開小妹妹,其實我覺得《星際啟示錄》飾演主角十歲囡囡Murphy嘅Mackenzie Christine Foy都好搶眼,大家有無同感?

型 英 帥 靚 正
KK兄傍晚好,多謝金樓獎金!
全球最靚細路女 俄羅斯8歲女童熱爆

俄羅斯貴為戰鬥民族,男嘅強悍,女嘅都好有殺傷力,好似呢個只得8歲嘅童星Kristina Pimenova,就被網民捧為全球最靚嘅細路女,蘿莉控要小心!Kristina4歲已經開始做model,阿媽 ...
chan200308 發表於 2014-11-17 04:38 PM
陳兄傍晚好,這個真的是靚女啊!
陳兄傍晚好,這個真的是靚女啊!
巧開來 發表於 2014-11-17 05:15 PM
開來 傍晚好
型 英 帥 靚 正