返回列表 回復 發帖
本掌門好好. 多謝水晶. 起日本遇到靚既, 仲係處女既靚女唔該同本掌門留返個啊. 返黎既時候帶佢上武當啦.
pknoface 發表於 2016-2-6 10:32 PM
冇見呢 D 呀 掌門應該自己黎睇
如果結構財政健全嘅,理論上唔會死架
lhy92725 發表於 2016-2-6 10:36 PM
正常黎講係. 但好多就係結構唔正常. 管理都好重要. 好似香港李嘉成有入股既梅西百貨, 我地每次去行都見到售貨員或者收銀員仲多過啲消費者, 佢地都三五成群圍埋一齐傾計, 走埋去叫佢地幫忙查下個價錢, 佢地會叫你自己去啲自動查價錢既機度查, 鬼唔知咩, 問題係嗰啲機唔係度度有, 你要去揾, 有部份仲係唔得既添. 成班人起個櫃台前傾計都唔幫下啲客, 對佢地黎講好簡單既事, 攞起個scanner咇一下就知咯. 佢地就係唔做. 梅西能夠生存到今日我真係好驚訝! 我啲朋友話可能李生泵咗唔少水落去撐住佢.
冇見呢 D 呀 掌門應該自己黎睇
satoshi23 發表於 2016-2-6 10:40 PM
我有太座及住唔方便吖嘛.
百貨公司生存現在已經越來越唔易了
不過有返甘上下歷史的品牌
我覺得今時今日已經系作為招牌同廣告嘅功能存在了
賺錢果部份絕對唔再系靠佢了,但佢存在系度就是維持個知名度同存在感
條骨都無佐lu
唔知啊檸姐起台灣點呢? 如果平安既露下面好喎. 比我知道妳安全都好呀. 祝妳平安!
掌門  下午好
掌門  下午好
hungyu 發表於 2016-2-7 04:09 AM
隨意兄晚上好.
本掌門代表武當派祝各位除夕好!

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
~ morning ~ ken & everyone ~

... today is eve of CNY ~
╭♡☆放慢脚步 享受不一样的生活 °♡♥
Pedestrian_A ~ good morning ~

... during CNY you A/L for how long ~
... ask you "mrs" cook for you ~

... chat with you other time ~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
~ morning ~ ken & everyone ~

... today is eve of CNY ~
fls125 發表於 2016-2-7 08:07 AM
125妹妹除夕快樂!
Pedestrian_A ~ good morning ~

... during CNY you A/L for how long ~
... ask you "mrs" cook for you ~ ...
fls125 發表於 2016-2-7 08:11 AM
Please forgive Mr. A can't reply you this moment because he is too busy to cook for his Mrs. After dinner he needs to do clean up and dish wash......
Please forgive Mr. A can't reply you this moment because he is too busy to cook for his Mrs. After dinner he needs to do clean up and dish wash......
pknoface 發表於 2016-2-7 08:21 AM
~ Mr A .... .... btw, can he cook
佢話佢系屋企系負責cook嘅
條骨都無佐lu
掌門甘早吃完飯了?聽晚準備咩菜色啊
條骨都無佐lu