返回列表 回復 發帖
我也是一頭霧水
chenwenwu 發表於 2015-8-2 10:20 AM
創傷後壓力心理障礙症(英文:創傷後應激disorder;PTSD),又譯創傷後壓力症、創傷後壓力症候群[1]、創傷後精神緊張性障礙、創傷後壓力失調、重大打擊後遺症
http://icons.iconarchive.com/icons/icojoy/maneki-neko/128/cat-3-icon.png★☆★ Guess Guess Pop Music ★☆★
http://img.maniadb.c ...
BeiDouChef 發表於 2015-8-2 10:31 AM
thank you
講到夢想,都真系幾慚愧,好似無添
lhy92725 發表於 2015-8-2 01:21 PM
小心夢想被破壞
創傷後壓力心理障礙症(英文:創傷後應激disorder;PTSD),又譯創傷後壓力症、創傷後壓力症候群[1]、創傷後精神緊張性障礙、創傷後壓力失調、重大打擊後遺症 ...
Pedestrian_A 發表於 2015-8-2 03:14 PM
誰受傷了?
如果一個人冇夢想,同條咸魚有乜分別。唔係我講既猫姐
mnb1123 發表於 2015-8-2 01:32 PM
小心夢想被破壞
我一向都無童真同幻想力,所以無想過
我的童年系好悶的
lhy92725 發表於 2015-8-2 01:34 PM
kk說你沒有男朋友
我雖然有去,但是我還是搞不清楚前因後果。
chenwenwu 發表於 2015-8-2 03:11 PM
都是玩遊戲卡,都不明白他。。。
另外 還有 Grace 姐那裡的活動
水晶比路生激親!今日都無返
lhy92725 發表於 2015-8-2 01:36 PM
我比晶晶激到ptsd
可能估既時间唔係好長MISS咗,本來想今晚花D時間揾歌名,先知道已結東
mnb1123 發表於 2015-8-2 01:39 PM
我提水,大廚不開心
保時捷SUV唔敢想。AUDI既SUV係下個夢想
mnb1123 發表於 2015-8-2 01:49 PM
new q7
我比晶晶激到ptsd
Pedestrian_A 發表於 2015-8-2 03:19 PM
你還在生氣。。。都唔明你生氣做乜
11:32PM差唔多要去訓啦
mnb1123 發表於 2015-8-2 02:33 PM
good night bb
都是玩遊戲卡,都不明白他。。。
另外 還有 Grace 姐那裡的活動
satoshi23 發表於 2015-8-2 03:19 PM
我有去啦,可能是我看不懂粵式中文,
所以,有的橋段是怎麼發生的,我真的沒有看出來,
例如:為什麼要道歉?哪一樓有偷吃的現象?我真的看不出來啊。
你冇去玩 車車果度既 game 嘛
satoshi23 發表於 2015-8-2 02:58 PM
星馬
我比晶晶激到ptsd
Pedestrian_A 發表於 2015-8-2 03:19 PM
原來受傷的人是路生