返回列表 回復 發帖
J神週末愉快!
多謝J神,一上來就有獎賞!
多謝J神,一上來就有獎賞!
巧開來 發表於 2013-11-23 06:41 PM
昨天球區用5億買,淨贏32億,贏錢就送小小地,2千萬元比大家分享下喜悅啦,
我要出街食嘢先,來來兄遲D再說
昨天球區用5億買,淨贏32億,贏錢就送小小地,2千萬元比大家分享下喜悅啦,
我要出街食嘢先,來來兄遲D再說
timmaxsing 發表於 2013-11-23 06:48 PM
J神真的很厲害啊,遲些再聊好了!
預祝J神今晚贏大錢,
聽日位位派一億.
預祝J神今晚贏大錢,
聽日位位派一億.
ahsing 發表於 2013-11-23 07:41 PM
喜悅分享賞
ahsing25 秒前TVB 20000000 元積分轉出

要停下先,今日唔買波住
喜悅分享賞ahsing25 秒前TVB 20000000 元積分轉出
要停下先,今日唔買波住
timmaxsing 發表於 2013-11-23 07:48 PM
日日派利是 100億

日日派利是 100億

chlonline 發表於 2013-11-23 07:55 PM
日本幣?
~ 《2022香港小姐競選》小遊戲 ~  已經結束,詳情請看 有傾有講吹水區 < 玩遊戲,送獎金 TVB$········ ^^>  4736 頁 #71033~#71035  ^^
甘其实都吾少的啦
條骨都無佐lu
J神 晚上好
人生如夢,想聰明一世,倒不如糊塗一時。
J神兄晚上好.
日日派利是 100億

chlonline 發表於 2013-11-23 07:55 PM
日日派要日本錢100億日元, 有日圓派咩
日日派要日本錢100億日元, 有日圓派咩
timmaxsing 發表於 2013-11-23 10:01 PM
派真錢  
~ 《2022香港小姐競選》小遊戲 ~  已經結束,詳情請看 有傾有講吹水區 < 玩遊戲,送獎金 TVB$········ ^^>  4736 頁 #71033~#71035  ^^
多謝J神獎金!
真钱要问马会罗喔
條骨都無佐lu