返回列表 回復 發帖

換咗車

幾年保
唔好過咗保壞零件貴到你識飛
認真睇真啲真係又真係
全部放嗮車
lckiong 發表於 2014-12-5 01:43 PM
小強仲唔轉車
型 英 帥 靚 正
簽名被屏蔽
你米當佢講笑咯
條骨都無佐lu

換咗車

幾年保
唔好過咗保壞零件貴到你識飛
lckiong 發表於 2014-12-5 01:46 PM
某d原因我未換hyundai有5年保家,我依架都係揸緊hyundai,因為零件只有原廠所以一定貴,無論乜嘢牌子都好。
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
做咩仲唔換啊,打算換佐女朋友先?
條骨都無佐lu
做咩仲唔換啊,打算換佐女朋友先?
lhy92725 發表於 2014-12-5 02:18 PM
無可奉告一月開估啦
簽名被屏蔽

"兩隻手指數得曬"?
咪即係兩次囉!

其實佢係咪想講笑話?
perfectman 發表於 5/12/2014 01:53 PM
可能佢手指係分叉既
認真睇真啲真係又真係
一系就出年結婚咯
條骨都無佐lu
某d原因我未換hyundai有5年保家,我依架都係揸緊hyundai,因為零件只有原廠所以一定貴,無論乜嘢牌子都好。
tvbkk123 發表於 5/12/2014 02:15 PM
佢啲電子嘢好兒戲
認真睇真啲真係又真係
簽名被屏蔽
呢只牌子我好似未聽過嘅
條骨都無佐lu
佢啲電子嘢好兒戲
lckiong 發表於 2014-12-5 02:37 PM
以前係,依架唔會,時代進步,乜嘢都電子化,但係大馬人嘅心態大部分係Honda & Toyota,所以依兩個牌子嘅spec極低,價錢極貴都依然好多人買,但係依架好多人心態開始改變,所以馬路上開始出現好多唔同牌子嘅車,依部係其中一輛,如果真係咁唔好,真係會有咁多人買?Honda & Toyota就係睇中大馬人嘅心態,所以咁多年黎都唔去改變,依然用緊舊嘢,價錢依然咁高。elantra價錢同City一樣,但係spec贏到嗮。我依架都係揸hyundai,冇任何問題?點解我唔買Hyundai咧
以前係,依架唔會,時代進步,乜嘢都電子化,但係大馬人嘅心態大部分係Honda & Toyota,所以依兩個牌子嘅spec極低,價錢極貴都依然好多人買,但係依架好多人心態開始改變,所以馬路上開始出現好多唔同牌子嘅車,依部 ...
tvbkk123 發表於 5/12/2014 02:51 PM
最緊要係零件容易搵,$$$唔係問題。
我朋友Hilux一個零件$6000幾等咗8個月先有
認真睇真啲真係又真係