返回列表 回復 發帖
以前係,依架唔會,時代進步,乜嘢都電子化,但係大馬人嘅心態大部分係Honda & Toyota,所以依兩個牌子嘅spec極低,價錢極貴都依然好多人買,但係依架好多人心態開始改變,所以馬路上開始出現好多唔同牌子嘅車,依部 ...
tvbkk123 發表於 5/12/2014 02:51 PM
以前靠入口,E+ 唔知點,應該會囤零件
認真睇真啲真係又真係
最緊要係零件容易搵,$$$唔係問題。
我朋友Hilux一個零件$6000幾等咗8個月先有
lckiong 發表於 2014-12-5 03:03 PM
$$唔係问题就更易啦
以前靠入口,E+ 唔知點,應該會囤零件
lckiong 發表於 2014-12-5 03:05 PM
Elantra係大马组装,零件一定有大馬嘅elantra係Inokom嘅
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
無可奉告一月開估啦
tvbkk123 發表於 2014-12-5 02:20 PM
一月結婚
型 英 帥 靚 正
一月結婚
chan200308 發表於 2014-12-5 03:47 PM
咁睇得起我緊係唔係啦
咁睇得起我緊係唔係啦
tvbkk123 發表於 2014-12-5 03:49 PM
一月分手
型 英 帥 靚 正
KK你出賣你條女...

lckiong 發表於 2014-12-5 05:46 AM
錯過了最好的部分
錯過了最好的部分
Pedestrian_A 發表於 2014-12-5 04:09 PM
其實我覺得那張圖蠻好笑的但是版主說踩界我就換了

換咗車

幾年保
唔好過咗保壞零件貴到你識飛
lckiong 發表於 2014-12-5 01:46 PM
3年是換新車最佳時機至少在北美
簽名被屏蔽
無可奉告一月開估啦
tvbkk123 發表於 2014-12-5 02:20 PM
你之前說稅務問題
3年是換新車最佳時機至少在北美
Pedestrian_A 發表於 2014-12-5 04:13 PM
在大馬不行,因為在大馬普通打工族供車就要用9年了
hyundai=現代汽車
韓國野
perfectman 發表於 2014-12-5 04:13 PM
有問題
你之前說稅務問題
Pedestrian_A 發表於 2014-12-5 04:14 PM
稅務是明年的問題
恭喜 文武兄 踩中 29659 暗楼2994016chenwenwu5 秒前TVB 3000000 元
積分轉出
tvbkk123 發表於 2014-12-5 12:48 PM
謝謝KK大大的獎賞
以前係,依架唔會,時代進步,乜嘢都電子化,但係大馬人嘅心態大部分係Honda & Toyota,所以依兩個牌子嘅spec極低,價錢極貴都依然好多人買,但係依架好多人心態開始改變,所以馬路上開始出現好多唔同牌子嘅車,依部 ...
tvbkk123 發表於 2014-12-5 02:51 PM
Toyota不需要設計任何東西永遠都有人買...
日本車梗系多人買啦,話曬有名氣,又唔食油
條骨都無佐lu