返回列表 回復 發帖
今日話題是車啊!
巧開來 發表於 2014-12-5 05:10 PM
是呀,KK要換車嘛
條骨都無佐lu
KK兄這裡像很多話題似的!
一時電腦,一時手機,現又到汽車,專家真多啊!
你嘅意思係:
1)SUV太差勁,唔想再買?
2)SUV太耐用,唔洗再買新車?
perfectman 發表於 2014-12-5 05:04 PM

太重
太呆滯
操控不好
XYZ$#@%$^#
Pedestrian_A 發表於 5/12/2014 05:20 PM
係咪想俾禁止訪問
認真睇真啲真係又真係
簽名被屏蔽
呢度比較保守
條骨都無佐lu
大馬人冇HK人咁富貴
lckiong 發表於 2014-12-5 04:31 PM
支持
唔關富貴事,係需求問題!
好老實,如果唔係經常要去啲無雷公咁遠嘅地方同車工具落地盤,
我唔會選擇揸車,就算我日日搭的士,都一定平過同方便過養架車,
香港而家泊車幾痛苦呀。
啲商場停車場隨時排一個鐘。
又經 ...
perfectman 發表於 2014-12-5 04:42 PM
大馬咪係一樣,香港至少地鐵方便,大馬新一代分分鐘地鐵係乜嘢黎嘅都唔知全部被逼買車
KK兄傍晚好!
巧開來 發表於 2014-12-5 05:08 PM
來來兄晚上好
是呀,KK要換車嘛
lhy92725 發表於 2014-12-5 05:27 PM
貓貓贊助
KK兄這裡像很多話題似的!
巧開來 發表於 2014-12-5 05:30 PM
這樣才像吹水區
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
贊助TVB$一D問題都無
條骨都無佐lu
呢度比較保守
lhy92725 發表於 2014-12-5 05:42 PM
恭喜 貓貓 踩中 29777 金樓
lhy927252 秒前TVB 5000000 元
積分轉出
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
你米當佢講笑咯
lhy92725 發表於 2014-12-5 01:57 PM
恭喜 貓貓 踩中 29730 暗樓
lhy927252 秒前TVB 3000000 元
積分轉出
而家都12月啦,早啲講洗死咩!
perfectman 發表於 2014-12-5 02:33 PM
恭喜 完美俠 踩中 29734 暗樓
perfectman3 秒前TVB 3000000 元
積分轉出
一月結婚
chan200308 發表於 2014-12-5 03:47 PM
恭喜 老陳 踩中 29744 暗樓
chan2003082 秒前TVB 3000000 元
積分轉出
臨收工都中個獎?
條骨都無佐lu
一月分手
chan200308 發表於 2014-12-5 03:54 PM
恭喜 老陳 踩中 29746 暗樓
chan2003082 秒前TVB 3000000 元
積分轉出
唔關富貴事,係需求問題!
好老實,如果唔係經常要去啲無雷公咁遠嘅地方同車工具落地盤,
我唔會選擇揸車,就算我日日搭的士,都一定平過同方便過養架車,
香港而家泊車幾痛苦呀。
啲商場停車場隨時排一個鐘。
又經 ...
perfectman 發表於 2014-12-5 04:42 PM
恭喜 完美俠 踩中 29765 暗樓
perfectman3 秒前TVB 3000000 元
積分轉出