返回列表 回復 發帖
回复给TVB,楼主是在刷点击吗。不过内容不错。最后两张图真吓着我了
但我覺得佢地演得好好笑呀, 黃智賢好耐無演過咁忠咁好笑嘅角色喇! 四阿哥好野!.. 不過到最後佢應該會因為佢係皇帝有手段奸奸地又在所難免喇.. 好似鹿鼎記嘅康熙咁.. 最後都係皇帝性格嘛!
但我覺得佢地演得好好笑呀, 黃智賢好耐無演過咁忠咁好笑嘅角色喇! 四阿哥好野!.. 不過到最後佢應該會因為佢係皇帝有手段奸奸地又在所難免喇.. 好似鹿鼎記嘅康熙咁.. 最後都係皇帝性格嘛! ...
% W% z/ n2 z+ {公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-2-21 01:20 AM
5 J, C$ j1 N) ]# i2 O3 z, t, |公仔箱論壇我非常欣賞黄智賢,佢有份嘅演出我都有特別留意,就算佢有段時間離開咗TVB,佢套「世紀之戰」(被譽為大時代2000版)在亞視播放時我都睇過,當然期時係捧秋官同劉青雲,但都感受到黃智賢落力異常把握難得機會演出。
$ \/ x0 |) G8 h- vtvb now,tvbnow,bttvb
0 {4 A4 b6 z- wwww.tvboxnow.com見你都咁鐘意咁佢,如果得閒不如你喺焦點區發一帖講講佢吖,但如果忙就唔好咯。。
  H& c4 w1 R. W# e/ a. @& Ktvb now,tvbnow,bttvb我非常欣賞黄智賢,佢有份嘅演出我都有特別留意,就算佢有段時間離開咗TVB,佢套「世紀之戰」(被譽為大時代2000版)在亞視播放時我都睇過,當然期時係捧秋官同劉青雲,但都感受到黃智賢落力異常把握難得機會演出。; t) ^0 ^8 @5 \8 s1 n7 U# f
  ...
5 _: y' O; P6 L7 aTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-2-21 11:42 AM
: @- s- L% J+ t2 x) S: Q& Iwww.tvboxnow.com
- r  ]# k: c; e& M8 F( C/ V邊樹係焦點區呀? 我覺得佢個樣有少少似草蜢嘅蔡一傑
鏡頭前真係啜落去,唔似借位噃!( D8 e8 s4 s, `8 t
2677290tvb now,tvbnow,bttvb6 q4 _  v4 t0 b# T
leekwoklam 發表於 2014-2-20 12:11 PM
4 d+ s# ]5 B9 Y! m$ i# Q5 }公仔箱論壇
, Y( |! ?0 g( @* UTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
1 N2 z# G2 y# }3 `5 p9 o7 d$ F* c! VTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。你睇到佢嘅腳子宮挑起,佢都話
7 {2 _2 c- T; t5 q2 P. s2 ]
1 Z; [% a* v& `! E# ]3 Y  x- L
公仔箱論壇& i2 t8 j% S4 V( d8 a7 N4 y
你睇到佢嘅腳子宮挑起,佢都話
* }# s6 [% `0 S+ F: a: Nwww.tvboxnow.comLastWinner 發表於 2014-2-22 02:47 AM
% u" u0 ~# Y, R! \

. G1 D  g- [! f多謝LastWinner你嘅評分,我會努力更新嘅嘞。
& b8 r9 X% d0 {5 U
tvb now,tvbnow,bttvb5 Z- O: J# p1 |4 r
多謝LastWinner你嘅評分,我會努力更新嘅嘞。
( {- _; c0 I/ }8 `  fTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-2-22 01:41 PM
8 ]! r$ m2 e  q2 G: L  xtvb now,tvbnow,bttvb
9 a: e5 E' G5 E" m. ttvb now,tvbnow,bttvb
# S6 z: i( P5 d1 A6 l6 S" m7 v/ A! j  ?唔使多謝。 多多加油,你的用心大家係睇到的
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-2-22 05:14 PM 編輯 , W! M6 O, B, W. g- L8 q: T# S& F; x6 M

1 J! Z- J0 E/ v. k: B" g8 t2 }) X
  ^* ^' |, N3 }5 Zwww.tvboxnow.com
# J3 v( l5 t- T1 ]  S# `  A邊樹係焦點區呀? 我覺得佢個樣有少少似草蜢嘅蔡一傑公仔箱論壇3 Y5 m6 F) o' g% r2 W/ l
大文細佬 發表於 2014-2-22 01:16 AM
& Y2 @  F' i' Q* c  e" Y5 o# s' s' Dwww.tvboxnow.com
4 i( S" ^5 n' J$ f8 Rtvb now,tvbnow,bttvbwww.tvboxnow.com( w2 @- q2 `0 t5 |+ o
傻妹(唔好嬲我咁叫你),兩線電視劇(食為奴及守業者)討論區咪係隸屬於焦點區嘅其中兩版囉,你篇【高天寶vs韋小寶】而家都登咗喺焦點區啦,明白未呢?
; ?; R% O9 D* H2 C, Xtvb now,tvbnow,bttvb9 c8 F0 t1 l' v. j: T/ a0 Y  ]4 @
我明喇!係咪佢哋兩個都有一對「大酒凹」呢?
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-2-22 03:07 PM 編輯 公仔箱論壇% q. V7 ^7 U5 X, C1 V

/ w  k. O: a: ?0 dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。其實係咪因為蚊蚊拍劇休息時,食晒啲煙仔但又煙癮起無得食,所以打晒「呵欠」標晒眼水,啲人見佢眼紅紅誤會咗佢啫?
2 u" ?( o0 Q, T2 r$ K  i公仔箱論壇
* d3 c, c$ {; V公仔箱論壇
' s% L) n. x- O9 F9 J公仔箱論壇
' W9 s9 C3 v* k
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 J3 O3 g9 S, y; z' j

" I0 i; B/ l/ f: e: S! \1 Ttvb now,tvbnow,bttvb% b% w" _/ |- Y6 Y
傻妹(唔好嬲我咁叫你),兩線電視劇(食為奴及守業者)討論區咪係隸屬於焦點區嘅其中兩版囉,你篇【高天寶vs韋小寶】而家都登咗喺焦點區啦,明白未呢?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 D0 c0 V4 ^9 ^

9 T  }( J6 f8 }' e; }% A公仔箱論壇我明喇!係咪佢哋兩個都有一對「大酒凹」呢? ...
; ]( J! V+ `& `  p; Tleekwoklam 發表於 2014-2-22 01:49 PM
公仔箱論壇9 c+ z3 l! e# J

5 r6 i/ d9 [& k8 \% H+ L1 M+ Mtvb now,tvbnow,bttvb唔該晒, 咁我响焦點區開個乜野帖講黃智賢四阿哥好呢?? 話佢有演技又靚仔?? 驚驚啲人會插呀
其實係咪因為蚊蚊拍劇休息時,食晒啲煙仔但又煙癮起無得食,所以打晒「呵欠」標晒眼水,啲人見佢眼紅紅誤會咗佢啫?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, `* x& I: E( n# e# W6 m3 O' A
9 ]) i8 }" }7 B1 A# R2 W6 ?www.tvboxnow.com
3 ~% o. k* P8 y: n
) \* v. V0 p, L. H6 s  I' gtvb now,tvbnow,bttvb
1 C4 W7 r7 \" P: J9 I/ m( b公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-2-22 02:03 PM
, U0 v' b0 k; l' ~$ i: ]4 xtvb now,tvbnow,bttvb
* p- {/ t( \; X) E  _6 J. L公仔箱論壇一定唔信萬綺雯會不滿食為奴要飛紙拍到喊喇.. 佢e+仲要靠祖藍老表班底呢水起飛提高知名度架嘛! 不過又可以咁講, 佢可以借呢個news來宣傳佢自己嘅!
% S9 `) C9 j" [3 H0 Q6 J+ }2 J( ~公仔箱論壇
+ K' I* c$ ^5 }. }% p: z5 Mwww.tvboxnow.com' X- a8 M) M/ b6 z1 V  u
唔使多謝。 多多加油,你的用心大家係睇到的
4 H& [) h  D+ X+ R/ m" A. n& C- _9 Nwww.tvboxnow.comLastWinner 發表於 2014-2-22 01:48 PM
你都冇加過我分唔加油啦
  g5 w- ]1 b! k9 _7 ktvb now,tvbnow,bttvb唔買鹹魚包比你吃
你都冇加過我分唔加油啦tvb now,tvbnow,bttvb* r$ ~: N! y8 B. w1 e) v$ P5 t7 l
唔買鹹魚包比你吃www.tvboxnow.com- _! Q6 Z2 t, y$ t
rrliew 發表於 2014-2-23 08:49 AM
! y( A) b' I% w; n' E( i  I; ~
+ S" g# Z8 _9 j& a

* B8 ^5 y' x; s0 L咬咬化身做高天寶
& ~1 V' ?1 Z- A2 T% \) D1 w" M# E% d+ `5 v6 @
% r# a4 A# k* M  F- K: o' L) k
咬咬化身做高天寶
6 \; \' a" ~( k! q! XLastWinner 發表於 2014-2-23 09:20 AM
烏鴉

化身做

小桃
烏鴉化身做小桃
8 t; ^: Q4 A4 D+ h  [+ qrrliew 發表於 2014-2-23 09:52 AM
& i# O' C( p. Q% Z. @4 r

" ]- H* e7 m& o# d* x: yTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
9 z: p9 C" N# utvb now,tvbnow,bttvb你留打呀?