返回列表 回復 發帖
睇咗第一集覺得現今就算有咁難頂的奶奶  都唔會有咁順滩的新抱
我好钟意《阳光姐妹淘》的电影嘎,又感人,又搞笑。。。。希望TVB拍成电视剧会拍好D啦。。。。
睇咗第一集覺得現今就算有咁難頂的奶奶  都唔會有咁順滩的新抱
5 ~. i% R* O, V$ {TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。mnb1123 發表於 2014-4-23 09:42 AM
* K7 N+ j, X1 z  i% p
係呀呵。而家啲新抱點會咁淋吖,不過喜劇算數囉。
我好钟意《阳光姐妹淘》的电影嘎,又感人,又搞笑。。。。希望TVB拍成电视剧会拍好D啦。。。。
' f! _# L: E' ^* ]* V, M8 Uhjp1980 發表於 2014-4-23 10:23 AM
公仔箱論壇6 f+ k+ |! u: r( x
我未睇過《阳光姐妹淘》,而家正想揾番嚟參考參考。
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-4-23 12:58 PM 編輯 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, k7 R! t& r3 w
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; J. Y- `  S& g
1 F  N% |9 |3 Y* o) v0 p1 N5 v$ Y3 G* G5 z' `$ m) ?4 i: y
同媽咪爸爸一齊睇咗第一集, 佢地話OK喎, 我就覺麻麻喇... 好似幾無聊咁:p 唔好嬲我咁話喎.. 可能睇落去好睇呢!.. 話晒咁多集tvb now,tvbnow,bttvb* K8 {9 f' A4 v+ y
大文細佬 發表於 2014-4-23 01:07 AM
5 I2 C7 U& S) i, b% N2 c
係咁架啦,你後生細女有時真係未必即時意會到啲笑位。1 g) i  A2 B( Y; S1 B2 S. Y
唉,中森明菜喎,我都爭啲唔記得啦......
8 |- y- d2 a& F/ kTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。不過根據推算,你啲屋企人就真係啱feel啲。www.tvboxnow.com: Y' I% f: J% I

5 e0 @' c" l! @+ S4 d比啲相你參考下,希望幫到你欣賞啦....不過覺得唔好睇都唔好勉強呀。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

評分次數

• timmaxsing

' x5 [* q+ k" S公仔箱論壇- j$ |# f4 `9 L7 S
「小吱喳」一詞最先出現於我嘅記憶體,係N年前日本特攝劇集《小露寳》。公仔箱論壇7 D5 s8 g# y, i- \, U
「小吱喳」同「小露寳」都係幫助人類嘅友善機械人,小吱喳實際上係一個護士機械人,擁有孖潤腸口唇,右手仲係一支巨型針筒,喺劇中鍾情小露寳,但小露寳就鍾情小賓女。
tvb now,tvbnow,bttvb5 w; N2 t% S+ r5 M' t) P

( K( Q; F: A8 _: W/ Q' [
香香瘦咗好多
唔知你覺唔覺吳嘉熙有啲似何韻詩呢? 可能老表呀!
brings back a lots of memories
& @( {2 M! n; C1 H; Uwww.tvboxnow.com
1 m- L% O+ S' X# Owww.tvboxnow.com
唔知你覺唔覺吳嘉熙有啲似何韻詩呢? 可能老表呀! www.tvboxnow.com/ q0 }9 y* b8 f. T% D& ^* y
大文細佬 發表於 2014-4-24 01:07 AM
" t5 F+ \+ g" X' B3 L% v$ ztvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 ?/ w' E; ~! G4 w& K3 ^3 b
吳嘉熙呀?等我研究吓先..........
3 x! G: ?+ L. u8 b6 h1 l& qTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。哈!女仔睇女仔係咪唔同啲嘅呢?
# B  r. p. j- O3 W0 uTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
) t9 s1 F3 x; V5 T3 |* _) Gwww.tvboxnow.comtvb now,tvbnow,bttvb; w% n2 S4 P  C  c
劇裡梳起頭髮嘅造型就無咁似,放番啲頭髮又似啲。
0 u9 p4 b! F7 ]4 k% N公仔箱論壇而睇吳嘉熙佢本人啲靚相.....噢.......& K3 {2 w+ m/ @% O0 |6 c( [& F: {% T
根據上圖,尤其A及B圖,真係頗有阿"絲姑"嘅神髓噃。
2 A) I. p/ R5 V' w
細佬好嘢
. K6 v, ~5 Z0 v$ F+ ]公仔箱論壇
香香瘦咗好多www.tvboxnow.com9 H( n1 t+ T0 W0 t4 _
chy25 發表於 2014-4-23 07:20 PM
www.tvboxnow.com7 ?+ C6 o( B; w& o' q
香香瘦咗咩?等我睇清楚啲先.....
- t$ ^3 S  u6 K: Cwww.tvboxnow.com香香瘦咗咩?等我睇清楚啲先.....TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 S& l) e% [( W% W
leekwoklam 發表於 2014-4-24 03:55 PM
, L1 V( @0 o" m1 }+ D: G# WTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。有啊,面都尖咗
哇...哇... 陣容強大... 我吾係睇譚校長大的, 但係自己好中意睇舊戲,聽舊歌, 感受以前的年代, 總覺得70-80年代的生活比現在好... 所以我支持呢個劇種... 雖然共鳴感一定吾會比得上一些前輩, 但係應該被感動起來~
0 K3 _3 p1 u6 ~2 Q+ r/ K7 Y9 Kwww.tvboxnow.com
+ K' V& X% w. bTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。另外, 吾知咁係吾係曾志偉風格, 好中意用日常無聊事去講道理咁...是我感覺錯了嗎? 還有, 看七位阿姐演的戲,明顯是有笑點, 但我笑不出 =.=", 反而看後生版先笑得出, 點解呢...

評分次數

哇...哇... 陣容強大... 我吾係睇譚校長大的, 但係自己好中意睇舊戲,聽舊歌, 感受以前的年代, 總覺得70-80年代的生活比現在好... 所以我支持呢個劇種... 雖然共鳴感一定吾會比得上一些前輩, 但係應該被感動起來~
- q: [2 r' @0 ~" G% K2 j- `公仔箱論壇公仔箱論壇" p5 k" C9 a6 e6 Y* l9 K6 h
另 ...tvb now,tvbnow,bttvb- p' W* r  B% V2 I1 |, S0 y
molaytau 發表於 2014-4-25 10:11 AM
www.tvboxnow.com( b  g4 k3 @7 W# n
啱架啦,你哋後生嗰批,可以集中睇嫩版女神同香香,我哋成熟啲嘅就新舊兩代都捧場啦。
- N6 C$ q7 @& \: [4 g1 STVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。www.tvboxnow.com) f8 D2 ]  ^. b6 k+ Z+ [
1# leekwoklam tvb now,tvbnow,bttvb' L! c1 o; K8 E7 y+ P2 Z9 Y2 n
thank you very much,

評分次數