返回列表 回復 發帖
思琦媽做嘉欣阿(細)媽有根據架。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# P" n+ g( R) S  M9 v0 k0 c3 ]# [
因為思琦係2001年冠軍港姐,嘉欣係2004年國陳際華裔小姐,前者輩份高吖嘛 , ,哈哈.
# Z* ?( g- V* l0 v  G& X公仔箱論壇2932322
/ O3 U# r) J9 R4 ]
  a* m3 X4 U3 v4 p* VTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
8 x" n, p6 R" M' {0 z2 jleekwoklam 發表於 2014-9-6 02:20 PM
% P9 F$ ]2 T+ Y  ~$ ]% n5 i# x

+ a+ }* `* ~8 {2 _; a5 c不過男人嘅嘢.. 女人越後生越好架喇... 好多時啲細媽仲細過個女架...好得人驚...
1 I$ h0 r& j( b/ E6 G& V
$ L6 k) ^& K, Xtvb now,tvbnow,bttvb佢好似無乜頭髮咁囉.. out out 地tvb now,tvbnow,bttvb5 h2 V$ h9 R" L3 i% n, _$ h
大文細佬 發表於 2014-9-7 12:32 AM
www.tvboxnow.com6 C7 o) v0 _/ }0 ?" G+ v; x
男人到30歲後會開始脫髮... www.tvboxnow.com4 {' C  P/ e0 f* b, t# K
還是不明白為什麼女性髮型!
www.tvboxnow.com. L' b: C, w1 |* w, \
男人到30歲後會開始脫髮... $ L$ l2 Q- ^. @5 q. i2 j6 I
還是不明白為什麼女性髮型! . s' C0 |- U/ n# |5 o/ G. _7 ^
Pedestrian_A 發表於 2014-9-7 04:44 AM
4 L$ w! F( D; q, \8 E) x. m/ ktvb now,tvbnow,bttvb係咪啱啱清朝亡咗冇幾耐,佢有啲懷念想留辮.
" q# }) S! ^$ z( @www.tvboxnow.com公仔箱論壇( @9 g% |) C# x! f9 s# l( p
* K, k; I# a( D6 R- Z
- v- k6 ]2 ^, ~5 G
佢好似無乜頭髮咁囉.. out out 地公仔箱論壇; r8 C: a8 f6 \& p6 }1 P
大文細佬 發表於 2014-9-7 12:32 AM
5 H# N! |# A/ Y$ T
0 l1 Q+ R0 C# Y' ?" awww.tvboxnow.com嘉年呢個髮型係咪仲正啲呢。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
公仔箱論壇. ~& `. K+ a5 b
阿...細契...會唔會像"唐心風暴"之爭呢?tvb now,tvbnow,bttvb7 H& J9 ]! o. ^; z. T% ?+ T
timmaxsing 發表於 2014-9-6 02:35 PM
$ q& S" o6 m" X6 B( v我諗唔會啩,又爭家產呀?
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-9-9 12:26 PM 編輯 公仔箱論壇1 t; a2 P( |3 q, u0 O5 }8 V

8 M. w% U' k/ f0 a6 C* @, L公仔箱論壇
睇見呢班演員陣容,我連睇嘅衝動都無
( _/ w( R! R8 R7 g; w) r9 Mlhy92725 發表於 2014-9-6 06:04 PM
tvb now,tvbnow,bttvb5 y  x$ H" K# k7 L/ L0 Y2 z; Y' V
貓姐要求好高咁噃。
; ^( |$ i4 O" y$ B3 U咁妳想有邊啲心愛演員參演會正啲呢?係咪祥仔、陳豪佢哋.....呢?www.tvboxnow.com- ~  U1 x- e2 t! B& Z0 p
講起阿Mo好似好耐冇見佢...........
" U% A/ p( A' V4 t# j* S
: X' Y' c9 L, lwww.tvboxnow.com不過男人嘅嘢.. 女人越後生越好架喇... 好多時啲細媽仲細過個女架...好得人驚...tvb now,tvbnow,bttvb5 a5 N% }- {1 ]5 g
大文細佬 發表於 2014-9-7 12:35 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; ~* J0 O4 V* [7 [" \3 ~

* d4 g* ~$ _0 x, nTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。可能阿老爺杜蔘貪佢有內在美呢。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
9 m; }5 g9 H- a+ Y/ S* x4 s2 C' ]我諗唔會啩,又爭家產呀?公仔箱論壇9 D7 l  |3 N) D3 G" q1 v* s
leekwoklam 發表於 2014-9-7 03:39 PM
公仔箱論壇1 W9 ^5 ], m3 K& S
不一定係爭家產,我覺得該劇可能係爭"名譽"之戰
對此劇本不寄以期望.
看過預告後, 我寧願TVB重播"天梯"
雖然感覺上劇情與一般無線劇集相約,但一眾甘草演員確實期待
點解咁多人啲comments唔想睇嘅?? 不過如果唔係傳似港版大長針.. 我諗我都唔會想睇!
演員號召力問題 www.tvboxnow.com& W7 k' o1 f- X8 h/ J1 u7 f
鍾嘉欣+黃浩然+陳展鵬+楊思琦=太弱
Looks Interesting. Will see how Eps 1 turns out then I would know if I will continue to watch..
不太喜歡鍾嘉欣的演出,對此劇其實期望不大,主要真是看老戲骨鬥戲為主。如果說以此劇捧鍾嘉欣上視后之位,我想未必可以成功。始終佘詩曼在《使徒行者》的表現更有發揮,相比之下,對《大藥坊》我不敢樂觀。