返回列表 回復 發帖
32歲新人
+ W& d* I. a# m公仔箱論壇Pedestrian_A 發表於 2014-9-15 12:20 PM
/ B/ B7 D4 e) j8 ^! Y& i; r公仔箱論壇1 T0 Z9 W/ H8 w3 q( t  x1 C
32歲真係女生一個好黃金嘅歲月。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
《使徒行者》歡喜哥講嘢-
. L6 |5 k0 B, G$ o. \3 C% g' L; q+ T
代代都有KK
- |5 `2 C' b; G' {公仔箱論壇
70年代都未有《430穿梭機》嘅年代,KK已經演出無記第一代青春劇《無花果》,之後每個年代都有佢嘅演出,數都數唔晒,重拍《天龍八部》演慕容復更係其「中年」時期代表作,過多兩年都60大壽咯,花甲之齡依然演戲之心不老,近作《潛行狙擊》莫一烈、《舌劍上的公堂》荒唐鏡、《寒山潛龍》趙四皇爺、《載得有情人》沈博文,齣齣唔理戲多戲少卻洽如其份,絕不刻意搶戲,永遠都默默地拱托一衆主角配角,但又往往掩蓋不了出色的演譯。KK在觀衆腦海留下好多好角色,可惜有啲好快就煙消雲散,不過唔關佢演技事,咁耐以嚟同獎項無緣只可嘆句時也命也,幸好樂天而知命嘅KK好似一向唔在乎,我哋只可向佢講聲「敬佩」。

9 d  _  c4 m$ e6 a7 o公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-9-11 03:11 PM
- @# u! C2 Z& t- pwww.tvboxnow.com
7 U/ Z# o) j7 p7 O0 H公仔箱論壇同意之極,介紹KK張國強呢段寫得相當好,熱愛踼足球的張國強經常運動,保持健康體態至今,過兩年60大壽,近花甲之齡在其身上完全不留痕跡,沒有甚麼獎項不打緊,在觀眾的心目中已是個極之優秀的演員,相信沒有人有異議,無論角色如何也落力演出,其樂天知命的性格亦令人敬佩,觀全文寫出對張國強kk的評語幾乎也是我想打出來的字,寫得真好。
9 Y, {- z: u2 X; D: }1 KTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" T- N; F0 f, a, y7 E
男人唔壞, 女人唔愛嘛!.. 我先無咁蠢!
www.tvboxnow.com6 q. V6 A3 B& q% D, u) M/ u
  L2 b: b- k. E; N# X& J32歲真係女生一個好黃金嘅歲月。
$ z6 g& {2 N' e" hleekwoklam 發表於 2014-9-17 02:24 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- O. Z: K9 o& b" U
公仔箱論壇/ `0 [# r' e: _2 }: b  @
佢真係唔似32歲呀
, ~. t8 C4 \, F9 }* e2939643
  G) {  I2 X  |3 t1 X公仔箱論壇32歲真係女生一個好黃金嘅歲月。
3 @- f0 D9 Y* |% yleekwoklam 發表於 2014-9-17 02:24 PM
公仔箱論壇# j* Y0 n. c1 e; ^5 L
她的樣子和其他西人一樣容易老...  皮膚和體形好好多.
# `7 K! N6 i/ V* A3 Zwww.tvboxnow.comtvb now,tvbnow,bttvb1 H) ]) r6 B& P7 e/ e
同意之極,介紹KK張國強呢段寫得相當好,熱愛踼足球的張國強經常運動,保持健康體態至今,過兩年60大壽,近花甲之齡在其身上完全不留痕跡,沒有甚麼獎項不打緊,在觀眾的心目中已是個極之優秀的演員,相信沒有人有 ...
8 o  ~6 \/ f6 z" F' w5 }TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。金田Sam 發表於 2014-9-17 04:21 PM
) G% _$ ^) w, i2 M
多謝金田Sam認同KK對TVB嘅貢獻,無記啲劇冇咗呢班優質綠葉唔好睇架。
1 a( e  D; T9 @6 b) ^: P4 A5 i
& r# U- Y1 U& ]) L7 Nwww.tvboxnow.com
www.tvboxnow.com8 ?" M. P$ g% t! D

! e% U* A7 G7 _4 \1 n  \www.tvboxnow.com佢真係唔似32歲呀
2 Z- `6 W1 A7 l) c( Z. [2 ^www.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-9-18 03:07 AM
tvb now,tvbnow,bttvb6 k/ @% u! G; L$ E
係呀,我本來以為貝安琪未夠3張添。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 i$ M4 D6 l! R& ]
人靠外表,跟衣装,明星穿普通衫, 都会看到非常名贵~~
; `* w/ A+ d" [4 c  ~- F% T
多謝金田Sam認同KK對TVB嘅貢獻,無記啲劇冇咗呢班優質綠葉唔好睇架。/ D( p; f# }' ^) ~
tvb now,tvbnow,bttvb% `$ C% x5 G2 d& Y4 |, y: a* K

- J- k  G( j- ~4 }0 |) X8 N& A( UTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-9-18 03:53 PM
8 d5 S) @0 w+ W1 k7 j1 n  p
0 Q9 C5 z5 x# M  F4 n. p! c9 |. e$ c, \& l+ S3 `$ {6 T1 U
這張相很搞笑啊,KK張國強現實中的真人經常保持笑容,心情開朗健談,充滿正能量,真難明白為何經常要做奸角? 當年甚麼430穿梭機時也逗得小孩子們很開心,年紀或者漸長了但心境不老,是一個難得的好長輩,這次這麼難看的造型也肯做,而且戲中的角色更被愚弄至最後迅速地無厘頭被射殺,也不介意,真的是笨蛋嗎?
( I! a% f! h+ k' z- }7 F  V
$ R. r' m  E( W# E6 BTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
$ y& _+ n* n( d* m# T 這張相很搞笑啊,KK張國強現實中的真人經常保持笑容,心情開朗健談,充滿正能量,真難明白為何經常要做奸角? 當年甚麼430穿梭機時也逗得小孩子們很開心,年紀或者漸長了但心境不老,是一個難得的好長輩 ...
- f8 w. Z6 z$ u+ i' T4 b金田Sam 發表於 2014-9-18 11:13 PM
8 J* T0 I! T, g. C: d* cwww.tvboxnow.com為生活, 為$$... 別無選擇
* L: C, Q/ i5 Q" o4 B# F+ O, ]公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' v. N2 s9 Q8 y0 Y

1 R+ f: p9 p: \1 d 這張相很搞笑啊,KK張國強現實中的真人經常保持笑容,心情開朗健談,充滿正能量,真難明白為何經常要做奸角? 當年甚麼430穿梭機時也逗得小孩子們很開心,年紀或者漸長了但心境不老,是一個難得的好長輩 ...
/ E1 c0 G7 }, G$ ]+ [) C6 iTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。金田Sam 發表於 2014-9-18 11:13 PM
  I2 X% P& G0 T+ H8 [  }公仔箱論壇係囉,KK佢份人咁正能量,係一個健康藝人嘅icon,我諗無記如果番拍《430穿梭機》,佢都依然非常樂意「復岀」。tvb now,tvbnow,bttvb/ a" o( O& \$ _; R
公仔箱論壇! x# s8 G3 |4 ]* H, L/ j
為生活, 為$$... 別無選擇 tvb now,tvbnow,bttvb4 P( w) t# V% k( O, t! f) s) {
Pedestrian_A 發表於 2014-9-19 04:31 AM
tvb now,tvbnow,bttvb) W& p8 T1 T7 Z7 [
哈哈,或者KK係為「理想」呢?
! v) Q$ \! x& H, }tvb now,tvbnow,bttvb但無論如何,KK每次嘅演出我都會用心用眼去欣賞,唔同某啲演員,有時我只係「聽」咗就算.......
thank

評分次數

• timmaxsing

thanks

評分次數

• timmaxsing

, r2 A3 Y; }1 H0 O  k, C& _8 i
係呀,我本來以為貝安琪未夠3張添。www.tvboxnow.com2 a# L# b0 E8 i, R2 [( Z
2940637/ C  Q6 |0 S+ Q
leekwoklam 發表於 2014-9-18 03:57 PM
www.tvboxnow.com+ |* V$ b& e/ _) t: k; I

/ y( F& a% A6 o! n( Ktvb now,tvbnow,bttvb佢個look似廿幾歲... 就算著得成熟啲都係似廿幾歲...天生!