返回列表 回復 發帖
依個世界就黎係Apple發明嘅啦竟然有客仔話依個似Apple
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
甘人地迷蘋果無計架
條骨都無佐lu
如果係真我即時搭飛機去探下佢!
perfectman 發表於 2014-12-20 01:58 PM
大馬每兩個月就一次電腦展,大把show girl啦通常你都冇乜睇到架啦,一大推麻甩佬揸住d大炮係咁射
佢米其中一個咯
條骨都無佐lu
甘人地迷蘋果無計架
lhy92725 發表於 2014-12-20 02:08 PM
懷疑佢老豆老母都係蘋果
佢米其中一個咯
lhy92725 發表於 2014-12-20 02:11 PM
有可能
簽名被屏蔽
簽名被屏蔽
KK兄週末愉快,多謝暗樓獎金!
告老還鄉!
懷疑佢老豆老母都係蘋果

有可能
tvbkk123 發表於 2014-12-20 02:18 PM
佢梗想啦,甘佢米變成蘋果仔咯
條骨都無佐lu
依個世界就黎係Apple發明嘅啦竟然有客仔話依個似Apple
tvbkk123 發表於 2014-12-20 02:07 PM
顧客永遠是對的
KK心目中吾幫襯佢嘅顧客就系混吉
條骨都無佐lu
每天有很多人混吉
一吾幫襯佢就話人混吉了
條骨都無佐lu
呢部唔係Asus咩?我記得好似連個keyboard都有紅色底光㗎

Apple整咗個大爆炸,爆咗個宇宙出嚟,先有我哋而家嘅銀河系,所以Samsung嘅Galaxy系列都關Apple事,所以平時iPhone爆炸呀,電死人呀,係好正常嘅事,你唔 ...
perfectman 發表於 2014-12-20 02:28 PM
依部係HP新型號,Keyboard嘅燈光可以自己調,gaming button,WASD,左邊,中間,右邊,開關制,左右Speaker。
KK兄週末愉快,多謝暗樓獎金!
巧開來 發表於 2014-12-20 03:03 PM
來來兄週末愉快多謝支持
KK 傍晚晚上好!!! 周末愉快!!