返回列表 回復 發帖
現在的一種有時買回來都不好玩
BeiDouChef 發表於 2015-8-5 09:34 PM
就是啊,現在的電話 game 不太好玩啊。。。。
那些都是 D ...... game  - - ...... 無點玩
satoshi23 發表於 2015-8-5 09:31 PM
D人好喜歡玩 那種磚石的 我每次早上塔車都見人玩
現在的一種有時買回來都不好玩
BeiDouChef 發表於 2015-8-5 09:34 PM
係呢! 大廚! 所以多數玩一陣就算啦! 唔會打爆機呀!
D人好喜歡玩 那種磚石的 我每次早上塔車都見人玩
BeiDouChef 發表於 2015-8-5 09:35 PM
是 candy crush 嗎? 有好多人玩這個
以前Nokia手機的貪食蛇我中意
條骨都無佐lu
係呢! 大廚! 所以多數玩一陣就算啦! 唔會打爆機呀!
free2penny 發表於 2015-8-5 09:36 PM
就是嘛
lhy92725 發表於 2015-8-5 09:37 PM
貪食蛇 ....  我都有玩過
係呀! 佢地好夜先上來呀! 多謝大廚讚賞呀!
free2penny 發表於 2015-8-5 09:26 PM

[發帖際遇]: free2penny 協助城市獵人調查貪官 得到了 TVB 1,000,000幣的獎勵。

free2penny1 秒前TVB 1000000 元
積分轉出

[發帖際遇]: free2penny 協助城市獵人調查貪官 得到了 TVB 1,000,000幣的獎勵。

free2penny1 秒前TVB 1000000 元
積分轉出
BeiDouChef 發表於 2015-8-5 09:39 PM
恭喜 Free
是 candy crush 嗎? 有好多人玩這個
satoshi23 發表於 2015-8-5 09:37 PM

是否係佢嗎!
lhy92725 發表於 2015-8-5 09:37 PM
我都好中意玩呀! 貓貓!
https://sp.yimg.com/ib/th?id=OIP.Me5478a630195708e48f6fcecb1f0a0faH0&pid=15.1&P=0

是否係佢嗎!
free2penny 發表於 2015-8-5 09:40 PM
對啊,我見現在個個坐車都玩
那個經典

車車有特殊技能
chenwenwu 發表於 2015-8-5 05:32 PM
佢有什麼特殊技能呀!
有水晶跟Penny才犀利
chenwenwu 發表於 2015-8-5 05:33 PM
得我一個唔成事呀! 你知道嗎!