返回列表 回復 發帖
女主角太地道可能只是馬來西亞有市場男主角只有你, 因為我妻子不讓我做你AV男主角
Pedestrian_A 發表於 2015-1-25 05:03 PM
誰告訴你是馬來西亞人就是你妻子不讓你做男主角所以我也拍不成,我是camera man而已
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
簽名被屏蔽
簽名被屏蔽
簽名被屏蔽
簽名被屏蔽
簽名被屏蔽
N95年代邊有whatsapp呀?
同埋嗰時嘅地圖同導航嚇死你呀
成日都話我喺海上行車,
誤差成半條街,
叫你準備轉灣嘅時候,
其實經已過咗個路口,
最恐怖係唔識分你喺橋面定橋底,
信佢實死! ...
perfectman 發表於 2015-1-25 08:24 PM
看到N95,讓我想到我用過N70。
我還記得N90可以變形,像把手槍(攝影機)。
講緊Nokia?
條骨都無佐lu
簽名被屏蔽
我見過我老細有部水壺
條骨都無佐lu
看到N95,讓我想到我用過N70。
我還記得N90可以變形,像把手槍(攝影機)。
chenwenwu 發表於 2015-1-25 09:08 PM
我第一部是3310>N70>N95>IP4>S5
你用過N70???

這樣証明你都一把年紀了,呵呵呵呵

我還記得我第一部手提電話是startac摺機,之後用過8110(香蕉),N95,N97,之後就是智能年代,O2,pocket PC,Palm

近二十年科技真的發展得非常快 ...
perfectman 發表於 2015-1-25 09:27 PM
我夠用過囉唔見我一把年紀
你其實都一把年紀啦
條骨都無佐lu
KK兄晚上好.
講講下變咗手機回憶錄添.
你其實都一把年紀啦
lhy92725 發表於 2015-1-25 11:33 PM
N70係我中學時用嘅,可以幾老
講講下變咗手機回憶錄添.
pknoface 發表於 2015-1-25 11:41 PM
唔係點會叫乜都傾會館