返回列表 回復 發帖
簽名被屏蔽
KK兄晚上好!
有表面已經好好啦
大陸最差嘅就係貪腐
不過隨住改朝換代
加上新一輩眼光嘅放遠
中國會好嘅
perfectman 發表於 2015-1-29 07:03 PM
你甘有信心,我就放長雙眼睇下咯
條骨都無佐lu
你講D過案在國內嚴重恐怖一萬倍你吾知遮
條骨都無佐lu
e+瞓喇...kk bro
局部區域潛水中...
簽名被屏蔽
香港都唔少,我識個朋友,個仔讀書不成,停學3年,無做野,無出街,日日就問亞媽要錢買點數咭。
上個月"話"電話壞咗,要7000買電話。
我朋友話佢:你要電話做乜,你唔出街,又無朋友,邊個會打比?
個仔就話,咁我 ...
perfectman 發表於 2015-1-29 06:57 PM
個仔就話,咁我借錢買,無錢還,上門睇下你煩定我煩?
誰會借錢給他?
信用卡? 銀行不會上門
仔的朋友? 我笑個仔的朋友借錢給沒有收入的人
高利貸? 讓他們幫助教個白痴仔
KK兄早晨.
簽名被屏蔽
簽名被屏蔽
http://news.sina.com.hk/news/201 ... f=news-newsPulldown

KK,你小心呀!

MK妹疑為激男友公開床照:記住係你影咖

「當一個女人畀第二個睇,就已經代表失望,但用身體激人又唔可以,因為冇得回頭。」一名網民對近日一名被形容為MK妹(下稱MK妹)的行為發表感言。

事緣,近日社交網站熱傳該MK妹的facebook相片,全是只穿內衣的性感自拍照,附上文字:「淨係你識畀你啲fd睇咩?我夠識咯!憎死你呀!何X耀!」其中一張相更是貼近私處的內褲大特寫,上身露出南半球的床照,附上文字:「你愈唔中意我畀人睇,就愈要畀人睇!哼!」她還自爆:「唔好唔記得張相係你影0架!」

相片引起網民嘩然,猜測MK妹因感情問題,透過公開床照「激男朋友」。有人大讚MK妹益街坊,又跪求連絡電話,希望可以相約一夜情「我願意盡人事幫你激仔,唔洗多謝!」有人認為MK妹「太傻太天真」,反問:「唔識愛惜自己,點叫人愛惜佢?」也有人自言無法理解新世代的想法。
perfectman 發表於 30/1/2015 10:27 AM
起埋底都冇嘢睇
認真睇真啲真係又真係
即系未起得夠啦
條骨都無佐lu
即系未起得夠啦
lhy92725 發表於 30/1/2015 11:12 AM
抄嗮FB啲都係碎料冇睇頭
認真睇真啲真係又真係
失蹤 KK 中午好!!!
抄嗮FB啲都係碎料冇睇頭
lckiong 發表於 2015-1-30 11:14 AM
系米有D收埋架
條骨都無佐lu