返回列表 回復 發帖
KK大大早安
chenwenwu 發表於 12/3/2015 10:39 AM
文武大大大都早
認真睇真啲真係又真係
文武大大大都早
lckiong 發表於 2015-3-12 10:42 AM
小強大大大大大早安
文武大大大都早
lckiong 發表於 2015-3-12 10:42 AM

小強大大大大大早安
chenwenwu 發表於 12/3/2015 10:55 AM
小強唔係大大大大大,係老老老老老咗
認真睇真啲真係又真係
小強唔係大大大大大,係老老老老老咗
lckiong 發表於 2015-3-12 10:59 AM
小強老大大老早安
KK兄早晨.
現在要研究是否能稱呼兄呀
條骨都無佐lu
換話題:

HK$2200租d咁既套房 ... 真淒愴....

早前有租屋網站以月租HK $2200元,出租一間位於觀塘唐樓內的30呎單人吊床套房,套房內配有一張單人上格床,床下則是一間廁所。該出租資訊於今年1月在一個租屋網站刊登,資料顯示該30呎單人吊床套房位於觀塘一幢住宅大廈6樓,業主擬以月租HK $2200元(包差餉、地租和管理費)出租該套房,並說明提供冷氣和熱水爐,但就不可明火煮食。該出租套房內有一張單人上格床,床下則是一間廁所,並設有浴簾、洗手盆、馬桶和熱水爐。

香港真係就嚟冇定企囖
認真睇真啲真係又真係
2200系甘上下啦
我見過6000一個月都吾系好幾多咋
條骨都無佐lu
簽名被屏蔽
香港地寸金尺土,系好正常嘅,大陸地大物博,居然都貴到嚇親人先吾啱
條骨都無佐lu
香港地寸金尺寸,系好正常嘅,大陸地大物博,居然都貴到嚇親人先吾啱
lhy92725 發表於 2015-3-12 03:01 PM
香港地係尺金寸土
型 英 帥 靚 正
簽名被屏蔽
換話題:

HK$2200租d咁既套房 ... 真淒愴....

http://n2.hk/d/attachments/day_150312/20150312_e893240c6ca2b10200c4UrlwXkxOCV3t.jpg" border="0">

...
lckiong 發表於 2015-3-12 11:44 AM
$2200你期望什麼?
現在要研究是否能稱呼兄呀
lhy92725 發表於 2015-3-12 11:08 AM
稱呼KK
睇下你邊度啦,
你喺內地大西北買塊足球場咁大嘅地都好平咋
不過就草都唔多條囉
perfectman 發表於 2015-3-12 03:19 PM
中國邊有得你買地
條骨都無佐lu