返回列表 回復 發帖
KK蕩失路唔識返龜
CC517 發表於 2015-3-17 11:42 PM
唔系盪失,系比人研究緊
條骨都無佐lu
用個甘近的距離做參考不具代表性
lhy92725 發表於 2015-3-17 04:37 PM
尖沙咀不具代表性? 難道大角咀可以代表香港?
吾系好明哦,邊個解釋下
lhy92725 發表於 2015-3-17 09:58 PM
煽风点火
你第一次黎嘅wor
tvbkk123 發表於 2015-3-17 11:40 PM
想不出什麼更好的東西開始對話
你的頭像
KK 早晨
型 英 帥 靚 正
KK 早晨!!!
2200頁派彩,多謝大家支持
巧開來1 秒前TVB 22000000 元
積分轉出
perfectman14 秒前TVB 22000000 元
積分轉出
BeiDouChef22 秒前TVB 22000000 元
積分轉出
chenwenwu35 秒前TVB 22000000 元
積分轉出
Pedestrian_A42 秒前TVB 22000000 元
積分轉出
gracechanstuart54 秒前TVB 22000000 元
積分轉出
chan2003081 分鐘前TVB 22000000 元
積分轉出
lckiong1 分鐘前TVB 22000000 元
積分轉出
lhy927252 分鐘前TVB 22000000 元
積分轉出
SweetLemon2 分鐘前TVB 22000000 元
積分轉出
pknoface2 分鐘前TVB 22000000 元
積分轉出

多謝 KK 破 2200 頁 大大份獎金!!!
大家HELLO~我差不多半年無出現了~唔知仲記唔記得我哩~
woodedquill 發表於 2015-3-17 07:59 PM

你第一次黎嘅wor
tvbkk123 發表於 17/3/2015 11:40 PM
木QQ

你有異性冇記性
認真睇真啲真係又真係
煽风点火
Pedestrian_A 發表於 18/3/2015 04:26 AM
咁你都識
認真睇真啲真係又真係
KK yo man
KK兄早晨.
2200頁派彩,多謝大家支持巧開來1 秒前TVB 22000000 元
積分轉出perfectman14 秒前TVB 22000000 元
積分轉出BeiDouChef22 秒前TVB 22000000 元
積分轉出chenwenwu35 秒前TVB 22000000 元
積分轉出Pedestrian_A42 秒 ...
gracechanstuart 發表於 2015-3-18 09:03 AM
多謝KK兄既2200頁奬金!
路生最拿手架啦
條骨都無佐lu
路人甲真犀利大馬嘅用語都識
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
路人甲真犀利大馬嘅用語都識
tvbkk123 發表於 2015-3-18 01:39 PM
你個人倒轉咗
型 英 帥 靚 正