返回列表 回復 發帖
習慣咗一时改不了
ob51330 發表於 29/11/2013 03:41 PM
HK有分港鐵/地鐵
認真睇真啲真係又真係
Thx J神。。。
答案:MTR/港鐵公司yan111113 秒前TVB 1000000 元積分轉出 HENRY_16812 分鐘前TVB 5000000 元積分轉出 lckiong13 分鐘前TVB 5000000 元積分轉出 ahsing13 分鐘前TVB 5000000 元積分轉出 ob5133017 分鐘前TVB 5000000 ...
timmaxsing 發表於 2013-11-29 02:37 PM
sorry, 頭先有野做.沒看到你的PM.
MTR 寫到 MRT.
多謝安慰獎金.

辣椒汁遊戲已PM.
各位好,由發本帖開始計算,每人每位進入本館者即送一封8百萬利是給大家分享下喜悅, 會在H.K TIME時間晚上23時終止該項活動
各位好,由發本帖開始計算,每人每位進入本館者即送一封8百萬利是給大家分享下喜悅, 會在H.K TIME時間晚上23時終止該項活動
timmaxsing 發表於 29/11/2013 06:59 PM

J神乜喜悅要分享
認真睇真啲真係又真係
多謝 J神 獎金!
多謝 J神 利是!
~ 《2022香港小姐競選》小遊戲 ~  已經結束,詳情請看 有傾有講吹水區 < 玩遊戲,送獎金 TVB$········ ^^>  4736 頁 #71033~#71035  ^^
小強兄、HENRY兄未收工?
球區中咗4億,未派D利是喎
J神晚上好,
又有钱派。多谢晒。
J神晚上好,
又有钱派。多谢晒。
ahsing 發表於 2013-11-29 07:21 PM
你昨日球區贏錢喎
發問遊戲:
該辣椒汁的用途:經常被用來作為季節性過敏和其他心血管疾病的一種治療措施。
問題是圖中的辣椒是什麼國家出產呢?
(提示:太平洋、加勒比海)

(每人只可參加一次)
知道答案者請PM,不要發貼,歡迎參 ...
timmaxsing 發表於 2013-11-29 12:29 PM
答案已PM。多谢。
你昨日球區贏錢喎
timmaxsing 發表於 2013-11-29 07:29 PM
小小地玩,赢10倍。
小強兄、HENRY兄未收工?
球區中咗4億,未派D利是喎
timmaxsing 發表於 2013-11-29 07:13 PM
你中即係言公子都中啦,我見佢買同一樣
多谢J神嘅分享喜悅紅包
你中即係言公子都中啦,我見佢買同一樣
ob51330 發表於 2013-11-29 07:33 PM
我知道,言兄好少買成1億去贏2億幾,我見到都
言公子搏老命