返回列表 回復 發帖
神王甲被經手也有今朝
smcorange 發表於 2016-8-7 06:54 AM
i know you are dumb but don't know you are that dumb!  how can a man get pregnant?  
神王甲晚上好. 起不遠既將來.
pknoface 發表於 2016-8-7 08:37 AM
you should set a goal on when you can accomplished
掌門又夠鐘起身了喂
條骨都無佐lu
you should set a goal on when you can accomplished
Pedestrian_A 發表於 2016-8-7 03:30 PM
very hard to set a goal. maybe in the next 2-5 years? maybe? maybe?? maybe!
掌門又夠鐘起身了喂
lhy92725 發表於 2016-8-7 08:55 PM
食完返黎咯.
掌門 週日好
satoshi23 發表於 2016-8-7 09:20 AM
水晶晚上好.
女排輸佐,不過女足就贏佐
lhy92725 發表於 2016-8-7 09:54 AM
我有睇女足既新聞. 但揾唔到邊度可以睇直播或重播. 女排都冇得睇.
Ken掌門,週末快樂
jeffryngo 發表於 2016-8-7 01:04 PM
Jeffry兄晚上好.
掌門週日愉快!
mnb1123 發表於 2016-8-7 02:41 PM
BB早晨.
我有睇女足既新聞. 但揾唔到邊度可以睇直播或重播. 女排都冇得睇.
pknoface 發表於 2016-8-7 10:40 PM
估計過兩日有美國女排出場果D你地果邊電視臺應該有得播咯
有一場應該系對中國嘅
條骨都無佐lu
估計過兩日有美國女排出場果D你地果邊電視臺應該有得播咯
有一場應該系對中國嘅
lhy92725 發表於 2016-8-7 10:50 PM
希望啦. 我試過去CCTV5既體育台都睇唔到.
網絡上嘅CCTV5系無架,聽聞呢界奧運的網上直播特別有版權
你試下去樂視體育果度搵下
條骨都無佐lu
掌門 午安 睇广東体育台、成日都播…
多做運動身體好
網絡上嘅CCTV5系無架,聽聞呢界奧運的網上直播特別有版權
你試下去樂視體育果度搵下
lhy92725 發表於 2016-8-7 11:17 PM
啱啱試咗, 話版權問題, 唔比我呢邊睇.即使我將地區選擇香港都唔得.
掌門 午安 睇广東体育台、成日都播…
隨意1678 發表於 2016-8-8 01:36 AM
隨意兄早晨. 去邊度睇廣東體育台?