返回列表 回復 發帖
美國依家已經大幅抛離咗中國啦. 中國已經停滯咗咯.
pknoface 發表於 2016-8-13 11:35 PM
中國從来都唔够美國争个啦…
多做運動身體好
依家八月中咯. 差唔多咯. 今年收成十分麻麻, 除咗豆仔有收成好啲之外其他都不大理想. 現在睇下啲冬瓜好唔好咯.
pknoface 發表於 2016-8-13 11:34 PM
掌門 午安 我這裡收成也很差、雨水太多、一个月下了成年雨水甘多…
多做運動身體好
隨意1678 發表於 2016-8-14 12:57 AM
隨意兄下午好. 今年中國如果攞到30枚金牌都唔錯咯.
掌門 午安 我這裡收成也很差、雨水太多、一个月下了成年雨水甘多…
隨意1678 發表於 2016-8-14 01:02 AM
係啊, 只好寄望明年了.
tracking # still shows nothing this morning. don't know when will get it.
pknoface 發表於 2016-8-13 10:33 PM
remember to join amazon prime next time
美國依家已經大幅抛離咗中國啦. 中國已經停滯咗咯.
pknoface 發表於 2016-8-13 11:35 PM
haha!  usa doping 1:0 china doping
橙兄早晨.
pknoface 發表於 2016-8-13 10:10 AM
ken掌門 早安! 下午好!
隨意1678 發表於 2016-8-14 12:57 AM
今年嘅差距好似特別大,因為好多項目都失金了
條骨都無佐lu
依家八月中咯. 差唔多咯. 今年收成十分麻麻, 除咗豆仔有收成好啲之外其他都不大理想. 現在睇下啲冬瓜好唔好咯.
pknoface 發表於 2016-8-13 11:34 PM
冬瓜呢個時候仲未收?今年我呢邊嘅冬瓜大收,好鬼便
條骨都無佐lu
remember to join amazon prime next time
Pedestrian_A 發表於 2016-8-14 05:00 AM
don't want to waste the money on the prime service. most of the items i order can be wait for few days. this time is the exception.
ken掌門 早安! 下午好!
smcorange 發表於 2016-8-14 08:56 AM
橙兄晚上好.
冬瓜呢個時候仲未收?今年我呢邊嘅冬瓜大收,好鬼便
lhy92725 發表於 2016-8-14 09:25 AM
我呢邊都有, 但仲未大, 只係摘咗兩個頭趟既東瓜. 其他仲係細個未摘得.
其實我睇天氣預報,NY嘅天氣都幾熱下哦,甘D瓜果應該長得唔錯架
條骨都無佐lu
我呢邊都有, 但仲未大, 只係摘咗兩個頭趟既東瓜. 其他仲係細個未摘得.
pknoface 發表於 2016-8-14 09:18 PM
我莱地現在都冇咩、得返的蒔仔未收…
多做運動身體好
掌門 午安
多做運動身體好