返回列表 回復 發帖
下午好 掌門、我現在好懶、種少好多菜了、还剩的自己年年出的、好似九菜、枸杞等…
隨意1678 發表於 2016-8-17 03:10 AM
隨意兄早晨。
儲經驗
Pedestrian_A 發表於 2016-8-17 04:12 AM
神王甲要儲捉女仔既經驗? 你已經係老手黎既咯喎。
ken掌門 早安! 下午好!
smcorange 發表於 2016-8-17 04:43 AM
橙兄晚上好。
掌門 晚上好
chan200308 發表於 2016-8-17 06:30 AM
陳sir晚上好。
掌門忙於玩新電視盒掌門晚上好!
mnb1123 發表於 2016-8-17 01:55 PM
BB 早晨。
congrats!
which hd channels are real hd?
Pedestrian_A 發表於 2016-8-17 02:36 PM
電影台高算佢話HD都好啦, 都唔夠下載既清和順輰。高清新聞台我估大多數介乎480p至720p之間。香港啲新聞台比較清啲。
哇,掌门第日好多新闻同电视睇啦
lhy92725 發表於 2016-8-17 05:16 PM
貓貓晚上好。 我其實冇時間睇架。 只係奧運想買黎睇下中國啲健兒架咋。
點會無哦,吃飯可以睇,臨訓又可以睇下,一路吹水又可以一路睇
有時開住個電視,都系聽聲嘅之嘛
條骨都無佐lu

Ken 掌門 早晨!!!

掌門飲完咖啡就差不多中午放飯架啦
條骨都無佐lu
枸杞出品得唔得啊,我呢边卖嘅现在多数是有苦涩味
lhy92725 發表於 2016-8-17 09:43 AM
貓姐、枸杞多数係有少少苦涩味个啦、嫩个就少的、、
多做運動身體好
樓上咁多位朋友大家好. 今日終於收到個電視盒啦. CCTV5+ HD台和廣東體育台都可以看到奧運. 轉台和速度都十分好. 只係畫面沒高清電視咁靚, 不過都唔錯. 有好多台, 係唔係全部睇到咁真係唔知. 香港啲新聞收得好清. 同 ...
pknoface 發表於 2016-8-17 11:47 AM
估唔到掌門甘快收到、还有奥運睇…
多做運動身體好
神王甲要儲捉女仔既經驗? 你已經係老手黎既咯喎。
pknoface 發表於 2016-8-17 07:23 PM
i'm not a sick pervert like you doing that!
電影台高算佢話HD都好啦, 都唔夠下載既清和順輰。高清新聞台我估大多數介乎480p至720p之間。香港啲新聞台比較清啲。
pknoface 發表於 2016-8-17 07:33 PM
same as v channel android appit says hd but it is actually 480p
掌門 晚上好
型 英 帥 靚 正