返回列表 回復 發帖
掌門 早晨
chan200308 發表於 2016-8-18 07:32 PM
陳sir早晨.
掌門好開工啦,千其唔好釣魚
lhy92725 發表於 2016-8-18 09:41 PM
呢排少咗釣魚.
ken yo man

BeiDouChef 發表於 2016-8-19 01:31 AM
大廚早晨.
下午好 掌門
隨意1678 發表於 2016-8-19 01:50 AM
隨意兄晚上好.
想起部電視度瞓?  make sure you won't break it
you still don't know how to watch tv using computer streaming?
Pedestrian_A 發表於 2016-8-19 04:20 AM
神王甲晚上好. 我意思係話起部電視度睇. 我從未試過起電腦睇電視.
pk ken's home has limited living space
Pedestrian_A 發表於 2016-8-19 04:24 AM
神王甲既全家福? 幾多代同堂啊? 點解好似少緊個男人咁既?
ken掌門 早安! 下午好!
smcorange 發表於 2016-8-19 04:53 AM
橙兄早晨.
掌門 晚上好
型 英 帥 靚 正
掌門 中国女排对荷兰争入决赛、打紧、广东台、有冇睇呀…
多做運動身體好
掌門 中国女排对荷兰争入决赛、打紧、广东台、有冇睇呀…
隨意1678 發表於 2016-8-19 09:26 AM
隨意兄晚上好. 睇緊. 中國女排暫時贏緊.
不過我要去沐浴咯. 唔得閑睇咯. 听日睇結果啦.
3-2暫時領先!
好緊張. 比只睇新聞好得多咯. $125個盒已經值回!
中国女排  3-1      
多做運動身體好
佢地係有自己房間架. 但我起個厅度睇電視都嘈住佢地架嘛. 呢部野即使我將音量調到最細都仲好大聲下架. 部小米機就相反. 我將佢調到最大聲都好似冇聲咁. ...
pknoface 發表於 2016-8-19 07:55 AM
you need better sound deadening materials for the walls.
神王甲晚上好. 我意思係話起部電視度睇. 我從未試過起電腦睇電視.
pknoface 發表於 2016-8-19 08:27 AM
i mean using computer media streaming to tv not watching tv on computer