返回列表 回復 發帖
陳sir, 我係睇排球. 欣賞打排球既女孩們!
pknoface 發表於 2016-8-21 12:03 PM
排球既女孩們都係睇波波
型 英 帥 靚 正
一步步邁向顛峰!
pknoface 發表於 2016-8-21 12:05 PM
希望保持顛峰!
型 英 帥 靚 正
i don't see why those mainland ugly women need to rest if other athletes don't need to rest after other matches are you saying the mainland women energy are inferior than other countries?
Pedestrian_A 發表於 2016-8-21 11:53 AM
我覺得神王甲唔好咁黎形容我地心目中既女神好啲喎!
我覺得神王甲唔好咁黎形容我地心目中既女神好啲喎!
pknoface 發表於 2016-8-21 12:08 PM
your dream girls....
did player no.1 got the surgery done in thailand?
隨意兄有冇慶祝下呀? 佢地真係打得好激烈.
pknoface 發表於 2016-8-21 12:06 PM
掌門、派錢庆祝、你岀力我出錢、去馬…
多做運動身體好
其實呢場我覺得系正常嘅比賽
前兩場對巴西,對荷蘭真系堪稱經典同巔峰之戰
條骨都無佐lu
lhy92725 發表於 2016-8-21 01:23 PM
過三關
型 英 帥 靚 正
我覺得郎指導也是神一般的作用
lhy92725 發表於 2016-8-21 11:24 AM

靈魂人物.
pknoface 發表於 2016-8-21 12:07 PM
先輸19:25之後連贏3局絕對係教練功力
奧運女排決賽,中國以局數3:1反勝塞爾維亞,繼1984和2004年之後,第3次贏得奧運金牌。

先輸19:25,之後連贏3局絕對係教練功力
mnb1123 發表於 2016-8-21 02:16 PM
BB有無睇啊
條骨都無佐lu
各位早午晚好。 出去行下先。
甘晏先出去?
條骨都無佐lu
甘晏先出去?
lhy92725 發表於 2016-8-21 10:26 PM
係啊. 啲細路都唔愿起身. 開住冷氣瞓敎舒服啊.
掌門、派錢庆祝、你岀力我出錢、去馬…
隨意1678 發表於 2016-8-21 12:33 PM
隨意兄早晨. 係咪真架?
lhy92725 發表於 2016-8-21 01:23 PM
我一向都好支持中國女排, 不論佢地比賽結果如何. 今次攞到冠軍更係令人心血沸騰啦. 我頭先同啲細路去完公園做完運動買埋早餐返黎, 一面食一面閱讀住今朝所有中國女排有關既新聞, 眼睛都係激動得濕濕既!