返回列表 回復 發帖
嗯,做工完去走走下也好~
raytian 發表於 2012-8-28 04:24 PM
其他地方我會, 印尼就唔好搞我
巴峇吾係話好安全咩
泗水,耶加達,梗係危險啦
其他地方我會, 印尼就唔好搞我
blacker14tt 發表於 2012-8-28 04:44 PM
嗯,跟你share我的experiance,去过两次.
第一次吃街边东西,5/13朋友中毒,进院半天~
第二次在路边换钱给人骗,他算了对,我们算一直错,过后还骂我们寻他开心叫我们去别家~
天爺爺~~
海姐姐版主各位好,今天網絡像很慢,下次再聊好了!
天爺爺~~
ricky867 發表於 2012-8-28 05:23 PM
ricky仔,有觉得今天的线有点慢吗??
ricky仔,有觉得今天的线有点慢吗??
raytian 發表於 2012-8-28 05:45 PM
這幾天都是這樣特別在晚上更加慢~
這幾天都是這樣特別在晚上更加慢~
ricky867 發表於 2012-8-28 05:47 PM
嗯...一样~
第二次在路边换钱给人骗,他算了对,我们算一直错,过后还骂我们寻他开心叫我们去别家~ ...
raytian 發表於 2012-8-28 04:49 PM
天哥,印尼什么城市?
天哥,印尼什么城市?
ob51330 發表於 2012-8-28 06:15 PM
华语名很像叫新德里,你去过吗??
此城市在印尼未聼过,西班牙或印度就好似有.
泗水,耶加達,梗係危險啦
ob51330 發表於 2012-8-28 04:49 PM
我就係去Jakarta
第二次在路边换钱给人骗,他算了对,我们算一直错,过后还骂我们寻他开心叫我们去别家~ ...
raytian 發表於 2012-8-28 04:49 PM
我都去過兩次
今次係第三次
基本上我足不出戶, 食飯都係叫room service
出入機場酒店都係call高級taxi
so far ok
海姐姐版主各位好,今天網絡像很慢,下次再聊好了!
巧開來 發表於 2012-8-28 05:44 PM
來去匆匆