返回列表 回復 發帖
你之前不是话老板同另一个同事去嘅
lhy92725 發表於 2012-8-28 09:39 PM
果個係北京, 如果我需要去嘅話, 就係9月第二個trip
呢個星期出發嘅係9月第一個trip, 半年前就定落嚟
果然天堂與地獄...THX..車車
ricky867 發表於 2012-8-28 09:40 PM
都要你識揀
無法LA..之前雙非嚴重
ricky867 發表於 2012-8-28 09:36 PM
呢家都好严重架
條骨都無佐lu
咁冇辦法啦~

最多睇下有D咩新嘢可以見識下咁啦~
wng86 發表於 2012-8-28 09:40 PM
我最想飛歐洲, 因為大部份需要轉機, 咁樣我可以轉機地點玩一日, 目的地玩一日, 一次兩個地方
我想個女有佢咁靚
WAI鬼 發表於 2012-8-28 09:38 PM
你諗清楚好D..到時好多狂風浪碟你到時就煩死了
同大陸果d冇讓步空間
WAI鬼 發表於 2012-8-28 09:37 PM
競爭咁激烈?
梁振英條躝坦根本冇做過野.........71後零雙非..........白痴
我最想飛歐洲, 因為大部份需要轉機, 咁樣我可以轉機地點玩一日, 目的地玩一日, 一次兩個地方
blacker14tt 發表於 2012-8-28 09:43 PM
去同老細申請~
blacker14tt 發表於 2012-8-28 09:43 PM
转机要留一日甘耐架?
條骨都無佐lu
你諗清楚好D..到時好多狂風浪碟你到時就煩死了
ricky867 發表於 2012-8-28 09:43 PM
到時都唔到我理囉
呢家都好严重架
lhy92725 發表於 2012-8-28 09:42 PM
好過一陣既..一陣咁多LA..
梁振英條躝坦根本冇做過野.........71後零雙非..........白痴
WAI鬼 發表於 2012-8-28 09:44 PM
佢都是睇上头脸色,有咩计
叫佐你过澳门或者返台湾架啦
條骨都無佐lu
WAI鬼 發表於 2012-8-28 09:44 PM
不嬲都話佢唔好嫁LA...不過D人無法唔選他之嘛
好過一陣既..一陣咁多LA..
ricky867 發表於 2012-8-28 09:46 PM
ricky住边区,9号去投票啦
條骨都無佐lu
转机要留一日甘耐架?
lhy92725 發表於 2012-8-28 09:45 PM
可以唔洗~幾個鐘....但都要預時間delay果d