返回列表 回復 發帖
財神J早晨
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
唔好意思,太匆忙帖圖冇注意
以為搶答一次

要趕做嘢啦~
lckiong 發表於 2013-12-3 11:23 AM
你係來搞破壞架
yan1111、EE妹先去投票贏獎金,我守候再開圖片遊戲
timmaxsing 發表於 2013-12-3 11:29 AM
要整到小強破壞唔到先得   +上防小強牆
你係來搞破壞架
LastWinner 發表於 2013-12-3 11:29 AM
破坏王!!!
timmaxsing 發表於 2013-12-3 11:29 AM
好的!!!
收到!!!
J神財神爺 早晨
多謝分享喜悅大利是先!
人生如夢,想聰明一世,倒不如糊塗一時。
咁咪來NBA都玩囉
LastWinner 發表於 2013-12-3 11:16 AM
今天無場睇中,下次再看看
沒有心水,下午先.
今天無場睇中,下次再看看
timmaxsing 發表於 2013-12-3 11:34 AM
今日波膽開40 培,可惜無人中
[attach]2614696[/attach]
答案:子彈火箭噴射車
發問圖片得者獎
lckiong5 秒前TVB 30000000 元積分轉出
allo35 秒前TVB 30000000 元積分轉出
今日波膽開40 培,可惜無人中
LastWinner 發表於 2013-12-3 11:42 AM
昨天我無去籃球區呀,有冷嘢, 我愛買冷門喎 ,下次再特別開盤,再選冷門買呀
昨天我無去籃球區呀,有冷嘢, 我愛買冷門喎 ,下次再特別開盤,再選冷門買呀
timmaxsing 發表於 2013-12-3 11:49 AM
我都鍾意冷門 可惜走寶,冷門開到但係冇人買到
我都鍾意冷門 可惜走寶,冷門開到但係冇人買到
LastWinner 發表於 2013-12-3 12:02 PM
昨天我無去籃球區呀,有冷嘢不知道,籃球區非常少特別場開,所以有心水才會去買,無就未必去買
如果多少少特別場,就不同,如有特盤就通知下啦
昨天我無去籃球區呀,有冷嘢不知道,籃球區非常少特別場開,所以有心水才會去買,無就未必去買
如果多少少特別場,就不同,如有特盤就通知下啦 ...
timmaxsing 發表於 2013-12-3 12:11 PM
得呀,有我會通知你啦。   但贏咗記得封返封利是仔部