返回列表 回復 發帖
簽名被屏蔽
128G的手指都要百幾蚊哦,比多百零已經是1T盤了
lhy92725 發表於 2015-8-7 12:26 PM
方便好多架
簽名被屏蔽
每部Notebook嘅背面都有張Label,
就係條Key,
如果佢想要嘅話,
咁你話佢有幾多條?
(不過呢啲係犯法嘅行為!)
perfectman 發表於 2015-8-7 12:38 PM
條Key用過都可以再用?
簽名被屏蔽
換HD但係同一部電腦當然可以用,用在其他電腦就唔同講法
簽名被屏蔽
可以再用,active比较多部就嗻。
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
win8开始,电脑经已冇任何license key係底部,直头online active嘅。
其实係tvbbox度search,乜key都唔使啦。
簽名被屏蔽
哈哈,好多人以為買咗個正版最重要嘅係個DVD,其實最重要嘅係個license key,所以好多人隨手丟咗license key留住個dvd
tvbkk123 發表於 2015-8-7 11:36 AM
微軟不會管你作業系統軟體是怎麼來的,只要能拿出license就好
win8开始,电脑经已冇任何license key係底部,直头online active嘅。
其实係tvbbox度search,乜key都唔使啦。
tvbkk123 發表於 2015-8-7 01:12 PM
係喎,E+先發現我部note book係無key
微軟不會管你作業系統軟體是怎麼來的,只要能拿出license就好
chenwenwu 發表於 2015-8-7 01:13 PM
没错,所以很多人不知道,把license丢了,留住dvd
係喎,E+先發現我部note book係無key
Anonymous 發表於 2015-8-7 01:22 PM
原装preloaded win8开始就冇,另买就有。
我都係用原装win7,不过我format完之后都係crack咗佢。
懒得active佢