返回列表 回復 發帖
大家去曬訓覺
條骨都無佐lu
甘我買transcend, 仲便宜D添
lhy92725 發表於 2015-8-7 09:31 PM
transcend睇款啦,我买個果比較實鄭,所以用到唔錯。
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
western digital ok, seagate幸好14天退款...三台電腦無法recognize
Pedestrian_A 發表於 2015-8-8 04:49 AM
其實我都唔係好鐘意seagate,我自己本身都壞個一只,不過係市場的確係得佢同WD比較出名同多人用。
0IHwFcfxX88

weekend睇下啲清涼野調劑下先啦
perfectman 發表於 2015-8-8 03:44 PM
懷疑係人妖。快d過黎俾我驗身

馬幣就黎邊廁紙架啦1蚊馬幣換1.5人民幣本來打算帶2000人民幣去。
依架帶1500好啦
transcend睇款啦,我买個果比較實鄭,所以用到唔錯。
tvbkk123 發表於 2015-8-9 01:14 PM
甘希望我遇到好野啦,因為我落佐單了
條骨都無佐lu
馬幣就黎邊廁紙架啦1蚊馬幣換1.5人民幣本來打算帶2000人民幣去。
依架帶1500好啦
tvbkk123 發表於 2015-8-9 01:18 PM
帶少D就用少D啦
條骨都無佐lu
大馬嘅政治,連外國人都認唔住大罵
強國的政治一早被罵,只不過我地睇唔到而已
條骨都無佐lu
KK 下午好
簽名被屏蔽
簽名被屏蔽
依架帶1500好啦
tvbkk123 發表於 2015-8-9 01:18 PM
賣身
啲人成日話韓妹整容,但係俾你哋揀:
1)原裝,但係唔靚兼無身材
2)整容,但係靚兼有身材
你哋會點揀?
唔好話咩原裝,但係靚兼有身材呀
面對現實啦 ...
perfectman 發表於 2015-8-9 02:16 PM
1+化妝品已經足夠
2=假胸太硬
簽名被屏蔽