返回列表 回復 發帖
現在係子時  
~ 《2022香港小姐競選》小遊戲 ~  已經結束,詳情請看 有傾有講吹水區 < 玩遊戲,送獎金 TVB$········ ^^>  4736 頁 #71033~#71035  ^^
發問圖片遊戲:

問題:請問大家圖片中的名人叫做名字呢?
(提示:他係拍電影)

(每人只可參加一次)
知道答案者請PM我,不要發貼,歡迎參加 。
發問圖片會在H.K明天時間晚上23:30時正截止
(估中者 ...
timmaxsing 發表於 2013-12-7 10:38 PM
已PM
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
KK,好易D人差不多PM哂啦,你可能是最後一個啦
其中一條友仔应该是我.
你未係其中一條友仔啦 !你真係中哂......招啦 !
今次我心中的LUCK號碼是58號,有1個帖數是4258#中"聖誕利是包"一封,
看到帖中獎者請選擇1至28號碼,然後PM我你選擇的號碼是幾多號?

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
今次我心中的LUCK號碼是58號,有1個帖數是4258#中"聖誕利是包"一封,
看到帖的兩位中獎者請選擇1至28號碼,然後PM我你選擇的號碼是幾多號?
261845 ...
timmaxsing 發表於 2013-12-8 02:25 AM
恭喜ahsing  中完一次又一次嘅『
J神兄早晨.
J神早晨

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
大家早安~
天天開心~
J神 早晨
财神爷早晨,食佐早餐未啊
條骨都無佐lu
J神 早晨
J神早晨。
看到帖中獎者請選擇1至28號碼,然後PM我你選擇的號碼是幾多號?
2618456 ...
timmaxsing 發表於 2013-12-8 02:25 AM
已PM。多谢J神。
恭喜ahsing  中完一次又一次嘅『http://4.bp.blogspot.com/-E4Yrtd45XIE/UjHwlwtB-3I/AAAAAAAAAUA/6odlzM59mIY/s200/banana.jpg』
LastWinner 發表於 2013-12-8 02:59 AM
哈哈,呢的蕉吾惊啦。
中下中下拿大利是。
財神J早晨
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林