返回列表 回復 發帖
車車話: HK時間2012/9/30 00:01開始到2012/9/30 23:59為止
         只要係酒館post中秋祝福語 (需要圖文並茂), 都可以得到TVB$3,888,888
         複製他人嘅, 又或唔可以只有圖冇文, 有文冇圖嘅則唔會獲得獎金 ...
chowold2 發表於 2012-9-29 01:15 PM
唔好誤人呀, 一陣如果我比追討獎金, 全部入晒你數
blacker14tt 發表於 2012-9-29 01:41 PM
嘩!$3888888咁多 聽日咪走雞咯
局部區域潛水中...
嘩!$3888888咁多 聽日咪走雞咯
金石良 發表於 2012-9-29 01:51 PM
我出TVB$2,888,888 ja
blacker14tt 發表於 2012-9-29 01:41 PM
我幫你宣傳,你咁鬼惡比多少少之嗎
真匿名
周兄
繼續幫我哋爭取啦,我開工喇
局部區域潛水中...
我出TVB$2,888,888 ja
blacker14tt 發表於 2012-9-29 01:52 PM
老板娘,你重未去撐我場喎
你同C兄唔咬牙
局部區域潛水中...
老板娘,你重未去撐我場喎
你同C兄唔咬牙
金石良 發表於 2012-9-29 01:59 PM
po左啦, 我出遊完畢個人好鬼懶, 乜都唔想做
我幫你宣傳,你咁鬼惡比多少少之嗎
chowold2 發表於 2012-9-29 01:53 PM
我比2888888, 你比1000000
我比2888888, 你比1000000
blacker14tt 發表於 2012-9-29 02:08 PM
你比哂都唔怕啦,包保D人話你又靚又大方.你哋話係唔係呀
真匿名
我比2888888, 你比1000000 blacker14tt 發表於 2012-9-29 02:08 PM
~ 谢谢  
~ see you tomorrow ~ mm ~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
╭♡☆放慢脚步 享受不一样的生活 °♡♥

海姐姐 中秋节快乐
月到双节分外明,节日喜气伴你行。人逢喜事精神爽,人团家圆事业成。节日愉快身体硬,心想事成您准赢。
po左啦, 我出遊完畢個人好鬼懶, 乜都唔想做
blacker14tt 發表於 2012-9-29 02:07 PM
你个心仲留在CA,无办法啦
條骨都無佐lu
原來心不在焉
外星貓E生
好明显系啦
條骨都無佐lu
海姐姐晚上好,中秋節快樂