返回列表 回復 發帖
' a- f* Y! _6 v2 a  s# U; Z
5 |+ n+ d/ m: B, R$ {/ x5 s  t2 e$ STVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
; f$ _7 p, h7 m1 TTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。你留打呀?
8 h" q/ L2 n& [LastWinner 發表於 2014-2-23 10:00 AM
唔好系人地個帖都打打殺殺
! h. I% w# T- U6 z0 b公仔箱論壇3 V7 T& \8 a4 A! R+ H+ H0 i
rrliew , LastWinner 兩位好過瘾,兩位係咪好friend架?公仔箱論壇( a+ n  {! s6 j( A& ?
! n1 B$ f2 a, ~$ b# k" F" X& h" P
呢個係「會客室」嘛,好歡迎大哥大姐你地喺本帖笑笑鬧鬧,睇你地交流好得意,我同大文細佬都好喜歡你一言我一語嘅。
, R$ y) a0 a+ C! H2 O* j3 M& KTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! `, [' p# B* e2 U% }2 w
唔該晒, 咁我响焦點區開個乜野帖講黃智賢四阿哥好呢?? 話佢有演技又靚仔?? 驚驚啲人會插呀/ C- l. h8 s, E, N6 u
大文細佬 發表於 2014-2-23 07:09 AM
  ]. `4 C8 G) P4 Gwww.tvboxnow.com公仔箱論壇! `9 x: L; ~4 D5 S
哦....我只係建議你啫。有靈感咪發囉,無靈感睇吓人哋好了。9 s$ L1 r9 R8 [& C
喂,你做完功課未架?留番啲時間溫習同休息啊,我講嗰啲野你唔駛一定回應架,要兼顧學業呀知無?
rrliew , LastWinner 兩位好過瘾,兩位係咪好friend架?- c9 X* G$ G, g; @  J& L  G

4 r2 l+ l7 C* e( T公仔箱論壇呢個係「會客室」嘛,好歡迎大哥大姐你地喺本帖笑笑鬧鬧,睇你地交流好得意,我同大文細佬都好喜歡你一言我一語嘅。 ...公仔箱論壇& z) G& X7 U/ o4 \
leekwoklam 發表於 2014-2-23 03:10 PM
唔怕水滿就得
萬綺雯 不滿拍《食為奴》,揾鬼信! I think she should have good EQ already after so many years, unless her adaptation is as good as her acting skill
, w5 p6 b8 r; K# J! ^5 G  fwww.tvboxnow.comthat would be too bad
萬綺雯 不滿拍《食為奴》,揾鬼信! I think she should have good EQ already after so many years, unless her adaptation is as good as her acting skill. ]2 p% r2 y! x
that would be too badtvb now,tvbnow,bttvb2 Z: y& R$ }/ d5 F
shouting669 發表於 2014-2-24 03:41 AM
7 i3 i; `) i- D- |+ Ytvb now,tvbnow,bttvb
( X5 L. L/ C8 f4 S4 Zwww.tvboxnow.com咪係!
唔怕水滿就得www.tvboxnow.com8 A  k) Z2 V- v: }/ Y$ J
rrliew 發表於 2014-2-23 09:33 PM
& w! Y/ W; Z4 b+ S3 R; }, \; Q
www.tvboxnow.com$ ], D4 u: Z! H6 h
rrliew VIP喎, 唔講得笑, 响呢個公仔箱經驗多到我有排都未夠班呀. leekwoklam就比我好好多, 經驗起碼多過我.   f" y2 M/ B3 @1 \
www.tvboxnow.com  W: |' J8 I  b! w1 E0 F+ l* T
話時話吖, LastWinner幅相咁似我响香港一個朋友嘅??
& Y* i; c- u, k/ x公仔箱論壇公仔箱論壇- C) l$ r- g2 v1 o
哦....我只係建議你啫。有靈感咪發囉,無靈感睇吓人哋好了。
* |, k, z, w( a# J* x" N5 lTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。喂,你做完功課未架?留番啲時間溫習同休息啊,我講嗰啲野你唔駛一定回應架,要兼顧學業呀知無? ...
/ U5 ]0 z4 a6 I$ v4 P% Twww.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-2-23 03:21 PM
! h+ Y3 B$ s. S6 _9 v* s% ytvb now,tvbnow,bttvb
4 e' @7 i7 D! f: D9 ?! r幾時都係讀書最得閒架喇.. 除非就來考試啫
噢!做學生幾時都係最幸福,邊個好心幫我揾番啲青春呀?
* d4 v+ w6 d! ?* ~/ I# T公仔箱論壇算啦,欣賞吓何雁詩的靚相........

6 A& |% |/ w) d# q9 ~公仔箱論壇
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
我睇左幾集先知原來個米仔係何雁詩囉
我睇左幾集先知原來個米仔係何雁詩囉www.tvboxnow.com- _* S* _3 G6 D9 X
小明家 發表於 2014-2-24 10:38 PM
5 N# n9 C5 j. E6 D( ~2 L! dwww.tvboxnow.com騎騎,我都好似差唔多。
公仔箱論壇, w6 }0 i8 C) p( X0 u  U. ~3 Y
騎騎,我都好似差唔多。
' n2 |: P6 g3 y/ D' o& ?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-2-25 11:26 AM
  H4 H$ A: m( O, E& V開頭幾集佢都無FOCUS,但係講真D戲真係需要進步下,唱歌仲好啦: q3 \8 O" `/ B( n/ {

. T: j! c4 f0 b' `話時話,多謝你派的分,謝謝
4 ]& Z+ e. F* `4 r" A2 Z" Z公仔箱論壇4 m; v: T0 M8 F
rrliew VIP喎, 唔講得笑, 响呢個公仔箱經驗多到我有排都未夠班呀. leekwoklam就比我好好多, 經驗起碼多過我. - y; p2 I5 M9 N& D2 v
公仔箱論壇8 ^% m/ P* C, Y- A
話時話吖, LastWinner幅相咁似我响香港一個朋友嘅?? ...
  K/ d% z' Y! e9 v公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-2-24 06:17 AM
2打6 vip
www.tvboxnow.com; n! E; M! |/ E: [( Q
開頭幾集佢都無FOCUS,但係講真D戲真係需要進步下,唱歌仲好啦
& `3 S' W2 x6 h8 m' f2 Bwww.tvboxnow.com& Q& O6 K, X& O0 T1 `2 _2 o
話時話,多謝你派的分,謝謝
5 _6 Q& J0 @5 C) i  l, ?tvb now,tvbnow,bttvb小明家 發表於 2014-2-25 12:37 PM
! s' r5 |9 x& m% k% E7 \/ n' q% K" p
8 M! Y- Z3 \0 i2 u9 L- L  [. Y- Xwww.tvboxnow.com睇睇下, 佢啲演技真係有待改善, 不過新人係咁架喇. 話時話, 我覺食為奴, 佢唱得好過祖藍喎.. 可能個key要tone到啱女仔唱, 所以祖男要唱到大叫咁, 好似cover咗啲音樂咁.
2打6 vip公仔箱論壇" s) S2 r, n2 V% p. x+ T" Q% ^
rrliew 發表於 2014-2-25 08:48 PM
7 d( }- Q1 a# Z& w2 v8 U6 v* }4 S) `* _; R- Cwww.tvboxnow.comTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 ^- v% E6 `! D) g; P. @! @
2打6.. 咁我咪新仔不如囉!