返回列表 回復 發帖
www.tvboxnow.com  E. N7 `$ F. q  u2 d1 V
公仔箱論壇# c6 P! D3 A) \, c6 F
佢個look似廿幾歲... 就算著得成熟啲都係似廿幾歲...天生!
. z  S; I' u1 ], U: D# a% c+ jtvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-9-20 01:38 AM
) j  [7 i6 b% k8 r/ N. g係呀係呀,佢啲皮膚好緊緻,笑時亦未有明顯魚尾紋(當然可能有賴make-up),得天獨厚,男人女人都羡慕,我真係當佢未夠3張。
  W7 V. r, a# [' x公仔箱論壇
' h- ]1 _  t5 x1 n" V! Y& TTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。 tvb now,tvbnow,bttvb2 {. {' G" `3 v1 t
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
以前勁~

評分次數

• timmaxsing

这部电视剧真心挺不错

- h1 C6 w# j2 s( S0 DTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我都話歡喜做戲比其他人睇架啦。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
2946625www.tvboxnow.com& M; B: `/ Y0 t  S7 i
我都話歡喜做戲比其他人睇架啦。
3 V( }; W) `9 ^) L公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-9-26 03:27 PM
tvb now,tvbnow,bttvb0 X* y+ u, l$ Y) e

0 ~$ e: M3 O0 p5 R# a' I- ?! k' I5 l廿集開始無眼睇.. 我諗要開始用耳聽喇
& q$ j! }3 ?8 J' q
www.tvboxnow.com% M$ v+ z7 H3 G7 I
廿集開始無眼睇.. 我諗要開始用耳聽喇www.tvboxnow.com  g/ J$ ~1 s* ?. ?5 Q- ^  J
大文細佬 發表於 2014-9-27 01:26 AM
. ?; r/ i$ r5 ]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咁陰功吖?
' I0 ]$ S- I: c: \但歡喜條線完得草率咗啲咁囉....
; d3 f8 i- T$ P. O; z# Q( k& N公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 ^+ H1 {2 W) j) n% L  D
1 Z5 F( h. K) A. b- x  A: b公仔箱論壇咁陰功吖?
6 @, l0 C1 R$ ^( ?" B但歡喜條線完得草率咗啲咁囉....7 C* ]( i# C; V( p
leekwoklam 發表於 2014-9-27 12:28 PM
至少他可以做一隻風流鬼
至少他可以做一隻風流鬼tvb now,tvbnow,bttvb) n1 E# E8 n( H' ^
Pedestrian_A 發表於 2014-9-27 03:27 PM
* U/ v/ p! c! F& z& H$ Jtvb now,tvbnow,bttvb
$ Q: U) H6 |) G/ w, xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。佢呢條線實在諗得太奇怪喇... 就咁死咗
0 q# G3 ~7 v: c" k

2 M/ z6 }; q7 J# W: ?tvb now,tvbnow,bttvb佢呢條線實在諗得太奇怪喇... 就咁死咗
0 ^7 a  y  `* x6 Q大文細佬 發表於 2014-9-28 12:35 AM
tvb now,tvbnow,bttvb) C' E' T  l* ~& ^- s1 j" t
20集之前爆seed有腦做事, 20集後做事很白痴!
: K' i3 k3 M. E2 D/ n" V20集之前爆seed有腦做事, 20集後做事很白痴!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; d- ~' J8 w$ V  E, `- d+ u
Pedestrian_A 發表於 2014-9-28 04:31 AM
公仔箱論壇+ v0 E0 p& g5 e2 j3 ~- K9 A" R
20集前編劇用腦寫劇本,20集後用PP寫劇本  
3 {! ~; g! {3 etvb now,tvbnow,bttvb; ]/ \1 B7 X8 O" b
佢呢條線實在諗得太奇怪喇... 就咁死咗TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ E# _) A1 H7 X" i& Z( T9 v
大文細佬 發表於 2014-9-28 12:35 AM
7 t$ x8 {1 z% n7 O歡喜唔死又唔輪到4位大姐大佬現身囉。
, P8 z0 J  K* E1 f但硬係覺得佢哋4位啲所謂影響力描述得太求其,令我呢刻開始有啲唔投入....
樓主真係好有心機,有咁多圖同字,thanks for sharing~
最好就係原來歡喜哥無死到
+ j/ U" V& y% p6 B" A
歡喜唔死又唔輪到4位大姐大佬現身囉。公仔箱論壇2 B- v+ _) `# m0 `. O
但硬係覺得佢哋4位啲所謂影響力描述得太求其,令我呢刻開始有啲唔投入....
# E0 K/ @' D! wTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-9-30 03:24 PM
tvb now,tvbnow,bttvb% \4 Z* B+ c8 [$ J. C* q& f
tvb now,tvbnow,bttvb$ Y* y! T& [& z* |" j2 a2 S. {
聽緊電視喇
* e0 V# E, U+ b0 s( h歡喜唔死又唔輪到4位大姐大佬現身囉。
$ ^: M! y1 f* |0 q1 B1 Btvb now,tvbnow,bttvb但硬係覺得佢哋4位啲所謂影響力描述得太求其,令我呢刻開始有啲唔投入....TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* X  W; l- k4 U6 U5 o* A+ ]' a5 W
leekwoklam 發表於 2014-9-30 03:24 PM
著草離開香港