返回列表 回復 發帖
大喇叭 ...Hello

... planning for visit HK / MAL for holiday
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
╭♡☆放慢脚步 享受不一样的生活 °♡♥
... Chef ... what do you mean by 辦公貓 ?
fls125 發表於 2017-11-9 01:35 PM
都系嘅,反正飲食行業就肯定系輪班制上班的了
lhy92725 發表於 2017-11-8 09:30 PM
饮食都系三轮遮
喇叭 晚上好
BeiDouChef 發表於 2017-11-8 10:25 PM
大厨 晚上好!
猫猫 ...
125想用電飯煲靚粥 ...  3748180 ? 又綿又滑的白粥 ...how ?

fls125 發表於 2017-11-9 01:48 PM
猫E 哥哥唔识煮野,猫姐就识。

米洗过后通常落油捞匀。

冷水落米可以煲成软绵绵白粥。
滚水落米可以煲成明火白粥,D米粒粒爆花。
大喇叭 ...Hello 3748205

... planning for visit HK / MAL for holiday
fls125 發表於 2017-11-9 01:59 PM
好!
可以去探猫E哥哥添
CC哥哥 ~ 早午晚好 x 3 .... 3748196

... give some new greeting "Lah"

... Friday is coming ~ going anywhere ?
... Recently attend any course or workshop ?
... ...
fls125 發表於 2017-11-9 01:57 PM
我現在做的工作要輪班工作,不容易請假去玩呢
條骨都無佐lu
饮食都系三轮遮
大啦叭 發表於 2017-11-9 07:16 PM
我地輪兩班而已
條骨都無佐lu
辦公貓 晚安

猫E 哥哥唔识煮野,猫姐就识。

米洗过后通常落油捞匀。

冷水落米可以煲成软绵绵白粥。
滚水落米可以煲成明火白粥,D米粒粒爆花。 ...
大啦叭 發表於 2017-11-9 07:22 PM
我中意冷水落米
條骨都無佐lu
辦公貓

我地輪兩班而已
lhy92725 發表於 2017-11-9 09:41 PM
甘即系两餐一班。唔使落场咩?
我中意冷水落米
lhy92725 發表於 2017-11-10 09:06 AM
冷水落米连D粥水都白埋啰
辦公貓

BeiDouChef 發表於 2017-11-10 01:46 PM
未试过一碟三式添

太空貓、各位水區老友 早午晚好好好!!!

Grace 整左熱辣辣小籠包,大家自便啦!!!