返回列表 回復 發帖
原來系老人家馬騮,唔怪得成日訓覺啦
點解要你比錢啊
lhy92725 發表於 2016-9-27 12:05 AM
年轻的馬騮 也是每天睡觉只是老人家 在退化 有心無力 想跑跑不動 我都唔知點解要俾錢 我有問 佢地說迷幻药 要俾錢政府津贴一半 私人給一半??
你屋企靠近森林,景色好正哦,有無機會去參觀下啊
lhy92725 發表於 2016-9-27 12:06 AM
景色唔太好 喺平民區 比较涼爽和清静 得閑拍照俾給貓看
好無陰功呀?要半個月 先出糧
貓能頂一頭半個月 貓的身家 應該很豐厚下?
di0208 發表於 2016-9-26 11:54 PM
廣州西關大戶貓家
今日下午 國家動物園 政府人员 終于請走家中大聖 我問兽医?點解佢會跑来人的居住區?由唔怕人? 佢說有很多因素 一 因为我家 靠近森林 二 佢居住的環境遭到破坏?由有可能同类排斥?威胁?令佢受惊覺得唔安全 所以 ...
di0208 發表於 2016-9-26 11:56 PM
looks like a high chance 人道毀滅...
150元單save $5 per day and you will save $150 in a month...
路人甲
di0208 發表於 2016-9-27 12:04 AM

我每個月 供車 供屋 供保险 夠吃夠喝所剩無幾 個個月清名副其实 月光族
di0208 發表於 2016-9-27 12:12 AM
你的老婆要你家用
年轻的馬騮 也是每天睡觉只是老人家 在退化 有心無力 想跑跑不動 我都唔知點解要俾錢 我有問 佢地說迷幻药 要俾錢政府津贴一半 私人給一半?? ...
di0208 發表於 2016-9-27 12:22 AM
i once paid CAD$200/MYR625 to remove a bee hive...
di0208 發表於 2016-9-27 12:29 AM
match your description
路人甲 早晨
orange早安! 下午好!
Pedestrian_A 發表於 2016-9-26 04:28 AM
路人甲 早安! 下午好!
我每個月 供車 供屋 供保险 夠吃夠喝所剩無幾 個個月清名副其实 月光族
di0208 發表於 2016-9-27 12:12 AM
甘讲即系你有车有楼咯,富贵人家当然使费就大啦,钱有得用先系自己嘅
條骨都無佐lu
年轻的馬騮 也是每天睡觉只是老人家 在退化 有心無力 想跑跑不動 我都唔知點解要俾錢 我有問 佢地說迷幻药 要俾錢政府津贴一半 私人給一半?? ...
di0208 發表於 2016-9-27 12:22 AM
甘尽佐责报告反而要比钱,仲有鬼人去报告咩
條骨都無佐lu
di0208 發表於 2016-9-27 12:29 AM
凉爽清静已经系相当之值钱架啦
你住边个城市啊
條骨都無佐lu
路人甲 早晨
free2penny 發表於 2016-9-27 07:01 AM
good morning penny.
lunch is ready...
路人甲 早安! 下午好!
smcorange 發表於 2016-9-27 09:43 AM
orange早安! 下午好!