返回列表 回復 發帖
猫姐  晚上好
猫姐早晨
第一日案件取消都仲有第二日?
lhy92725 發表於 2016-1-3 04:25 PM
都唔知發生咩事,個肥婆講完一輪肺話走佐十幾二十分之後有個克鬼婆行人來話取消明天繼續
貓貓早晨.
都唔知發生咩事,個肥婆講完一輪肺話走佐十幾二十分之後有個克鬼婆行人來話取消明天繼續
mnb1123 發表於 2016-1-4 06:24 AM
個克鬼婆想見多你一日.
今個冬天第一場雪,可惜雪太少堆唔到雪山
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

評分次數

都好乾淨哦
我呢邊已經回暖到23度,你話係咪撞鬼
條骨都無佐lu
mnb1123 發表於 2016-1-4 06:24 AM
可能一面的律師沒有準備好
mnb1123 發表於 2016-1-4 07:17 AM
there was 5cm snow at my place last week
btw, is that a yellow hummer h2 or h3 at the back?
巧靓
貓貓早晨.
there was 5cm snow at my place last week
btw, is that a yellow hummer h2 or h3 at the back?
Pedestrian_A 發表於 2016-1-4 08:51 AM
路大哥果然好眼,係H2,幾年前落大雪系轉灣位我架車因雪太高浪起個車底行唔到,

佢揸呢架Hummer係我身邊鼠一聲就過幾分鐘後攞条長belt回來幫我拖架車返屋企
BB換新車啊
條骨都無佐lu
BB換新車啊
lhy92725 發表於 2016-1-4 10:47 AM
舊年買咗架四輪帶動既SUV+4條雪呔方便落雪返工
嘩。。。好靚