返回列表 回復 發帖
KK,你写佐14个字喔
條骨都無佐lu
KK用"聖誕快樂"的字作一段十二字呀,多咗兩個字
KK用"聖誕快樂"的字作一段十二字呀,多咗兩個字
timmaxsing 發表於 2013-12-25 05:06 PM
一定要12多d唔好咩
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
一定要12多d唔好咩
tvbkk123 發表於 2013-12-25 05:09 PM
是遊戲守則嗎, 如果派錢,派少一個0得唔得呀
是遊戲守則嗎, 如果派錢,派少一個0得唔得呀
timmaxsing 發表於 2013-12-25 05:13 PM
少緊係唔得,問題我依架多架嘛
咁我諗唔到啦~
咁我諗唔到啦
tvbkk123 發表於 2013-12-25 05:13 PM
你先前D,隨便少兩個就已OK啦
你先前D,隨便少兩個就已OK啦
timmaxsing 發表於 2013-12-25 05:16 PM
好難少
多謝J神,祝聖誕快樂!

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
告老還鄉!
今次遊戲守則不多講啦,但嚴禁分身參與,如有發現必會交給水區版主重罰

玩好簡單,用"聖誕快樂"的字作一段十二字,我會選出喜愛的句,第一名:派3千萬、第二名:2千萬、第三名:一千萬,不入選參與者可得2百參與金額: ...
timmaxsing 發表於 2013-12-25 02:08 PM
普天同慶快快樂樂齊賀聖誕!
告老還鄉!
J神財神爺,聖誕快樂
人生如夢,想聰明一世,倒不如糊塗一時。
今次遊戲守則不多講啦,但嚴禁分身參與,如有發現必會交給水區版主重罰

玩好簡單,用"聖誕快樂"的字作一段十二字,我會選出喜愛的句,第一名:派3千萬、第二名:2千萬、第三名:一千萬,不入選參與者可得2百參與金額: ...
timmaxsing 發表於 2013-12-25 02:08 PM
聖誕節入馬場 好快樂勁快樂
聖誕佳節年年有,今年最快樂
別人笑我太瘋癲:我笑他人看不穿
J神  晚上好

聖誕想要贏獎金,快樂齊參與。
人生如夢,想聰明一世,倒不如糊塗一時。
J神兄晚上好, 聖誕快樂!