返回列表 回復 發帖
BLACK BLACK 很难玩哦, 直接给我钱就可以了。wakaka
工 黨 認 為 施 政 報 告 在 多 個 範 疇 上 都 未 有 藍 圖 及 具 體 措 施 , 認 為 在 房 屋 、 全 民 退 保 、 政 改 、 標 準 工 時 立 法 問 題 上 , 施 政 報 告 所 提 到 的 只 是 在 拖 延 。
主 席 李  ...
goldmonk 發表於 2013-1-16 03:22 PM
咪係~成日係到車天車地~~
多謝車車 ... 剛出去入油
goldmonk 發表於 2013-1-16 03:18 PM
入咁快??
暗樓: #57729
BLACK BLACK 很难玩哦, 直接给我钱就可以了。wakaka
louisyear 發表於 2013-1-16 03:23 PM
SORRY..這裡不會有這套的~~
簽名被屏蔽
公 民 黨 黨 魁 梁 家 傑 認 為 , 施 政 報 告 欠 缺 實 質 政 策 內 容 , 在 多 個 問 題 都 是 「 無 膽 、 無 識 、 無 規 劃 」 , 例 如 提 到 扶 貧 時 , 沒 提 出 減 少 貧 窮 人 口 的 目 標 及 方 法  ...
goldmonk 發表於 2013-1-16 03:27 PM
扶貧還扶貧,但係都唔應該亂派糖,社會要建立得好,係一步步黎,太急只會亂.
ee。。。好像我。。。。
gamerkeye 發表於 2013-1-16 03:30 PM
YES..(酒馆 promotion POST)
簽名被屏蔽
等待結果吧~
生活玩家揀左8號:

卡片內容:

樓層: #57729

生活玩家投注TVB$500,000, 估12號

時間所猜數字
收入操作
gamerkeye2013-1-16 03:34 PM12
TVB 500000 元積分轉入

相差數目: 12 - 11 = 1
結果: (TVB$500,000 x 2) + TVB$500,000金樓獎 = TVB$1,500,000

時間支出樓層
操作
gamerkeye2013-1-16 03:39 PMTVB 1500000 元57729
積分轉出
真可惜!!
簽名被屏蔽
你玩D咩啊
條骨都無佐lu