返回列表 回復 發帖
See the 1st episode, no so interesting...
晚晚都追,唔错~~~
+ U# A; i  _! p) u- o) w: n6 R) G2934800
+ T3 ?8 ~5 i9 j. ]+ ~丁一元机會大啩啲。
( C! h5 v' k! Z0 u+ Utvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-9-10 11:24 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 C% F3 n6 _) B" X4 l

& `) l* g# L7 Q$ z( uTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。乜唔係黃浩然係主角咩?.. 唔like陳生
公仔箱論壇; Y5 `  a$ I; w

+ ?! v0 G( F' O/ |- F公仔箱論壇乜唔係黃浩然係主角咩?.. 唔like陳生tvb now,tvbnow,bttvb5 e( x/ y& d* H& Z4 G
大文細佬 發表於 2014-9-11 01:31 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% G( y9 e* W1 w
陳生個主角好似重要啲啲....www.tvboxnow.com; \/ @/ [  u8 {
www.tvboxnow.com# c% v8 D3 B) P: T; W. {6 j1 ^( \
我同你一樣,但係真係唔好問我點解我麻麻哋支持陳展鵬。
% u- _4 `) x: c# \! g公仔箱論壇Er......Er....." k2 ?. E2 T5 g% X+ M
可能一直忘記唔到以前佢喺ATV啲演出,但最好笑嘅係,我只係睇咗幾集之嘛,影響又會咁大嘅?6 S+ G' n# S) k  @
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
hahahahhahahaha

評分次數

• timmaxsing

" L1 D* }4 i, d! U陳生個主角好似重要啲啲....5 E# X7 V3 P( [
; k" g( W1 v8 [8 s8 L1 ~6 J
我同你一樣,但係真係唔好問我點解我麻麻哋支持陳展鵬。
" v! |' [# p. W6 v+ ttvb now,tvbnow,bttvbEr......Er.....公仔箱論壇$ G% w. u  h: s6 t4 Q% L
可能一直忘記唔到以前佢喺ATV啲演出,但最好笑嘅係,我只係睇咗幾集之嘛,影響又會咁大嘅?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 L# h. I+ c) e+ c3 n
2935583 ...
% d$ n. V% V  c. x! v/ L/ b( @公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-9-11 04:08 PM
公仔箱論壇4 T1 z! C+ G$ W1 K3 f8 x

9 j* W. ?3 g) u4 B2 G+ ZTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。各花入各眼... tvb成日比啲懶有型角色佢做.. 但我唔覺佢有型嘛... 我覺得如果佢想觀眾多啲buy 佢.. 應該做多啲務實啲嘅角色... 好似忠奸人郭晉安個角色咁.. 唔有型... 靠演技!..# W0 B( c2 G* W% r2 z
講番套劇... 真係麻麻地... 劇情太舊... hea住睇會好啲
11/09/2014 一晚煉製1500粒「999正氣丹」,真係有效率嘅啫' h) {5 P* j. ], m/ ^4 v$ t6 S
一晚之內製成過千粒「九九正氣丹」,仲有埋靚靚專屬包裝盒又盛。
0 `: R9 l( G4 a4 l) j7 B公仔箱論壇嘩........我諗而家我哋保X丸藥廠都未必有咁嘅運作效率啦,製中式丹丸過程好多工序好煩嗰喎....
3 W, d# R7 X+ F% F' z佛山市市民,小心有A貨呀,重有,啲丸係咪其實撈埋啲乜鬼地溝油造架?
tvb now,tvbnow,bttvb/ D9 s* P2 l# n6 u% U# U8 ]% Z& G! |
吃完會唔會長生不老架...定話呢?,"地溝藥"食咗會肚痛架...
排骨的髮型實在是....公仔箱論壇# w# `: T; U+ ~7 s" Q& B
黃浩然的造型令人想到佟本善, 好像都差不多
* b3 X+ O4 t: y2 _, f0 d
2 _  w& Z' @5 B9 G# m1 @; s不過竟然有叔叔(潘志文)~猜不到他會返TXB
7 d8 v$ F) C6 D( N0 ]7 _吃完會唔會長生不老架...定話呢?,"地溝藥"食咗會肚痛架...www.tvboxnow.com5 v: A7 V" R0 H9 @9 X
timmaxsing 發表於 2014-9-12 02:24 AM
tvb now,tvbnow,bttvb" s4 g+ N2 U  E! g1 z0 e) L
999正氣丹,食完唔包保唔駛call 999白車架..........hehe
; l& O7 l5 N8 \% V+ b! }+ g
' _/ z' s7 A- D- j/ f  R公仔箱論壇各花入各眼... tvb成日比啲懶有型角色佢做.. 但我唔覺佢有型嘛... 我覺得如果佢想觀眾多啲buy 佢.. 應該做多啲務實啲嘅角色... 好似忠奸人郭晉安個角色咁.. 唔有型... 靠演技!..TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 s% c+ m. R( C( t2 l( b, I
講番套劇... 真係麻麻地... 劇情太 ...www.tvboxnow.com7 U, m7 X7 W8 ?# x
大文細佬 發表於 2014-9-12 02:00 AM
8 n* U- i: P7 W% O5 r& Utvb now,tvbnow,bttvb我睇《大藥坊》唔係hea睇咁答簡單,有部份劇情我係用「耳」聽就當睇咗........
, I3 `! y) v. l6 ?3 \唔怪得收視率咁慘,不如計「收聽率亅仲好。
' V6 j( z8 n, E* _我睇《大藥坊》唔係hea睇咁答簡單,有部份劇情我係用「耳」聽就當睇咗........
! K, i" ~6 s$ u+ |3 ZTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。唔怪得收視率咁慘,不如計「收聽率亅仲好。/ m4 B- a" C, _3 Q1 S" k4 O
leekwoklam 發表於 2014-9-12 01:31 PM
) Q) e9 Z+ ^$ \8 b6 l
. J1 d5 B4 R# H* Z8 R; [www.tvboxnow.com咁搞笑.. 呢套劇我都係聽架... 一路聽一路玩games或者睇書.. 有仲未兩集未睇.. 回你地啲帖仲好玩啲
我覺得幾好睇喔 陳展鵬個角色幾好玩 唔似黃浩然果邊咁悶
7 y) E! s. q) s+ |, v8 n% ^
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 C8 O1 a( u9 H
咁搞笑.. 呢套劇我都係聽架... 一路聽一路玩games或者睇書.. 有仲未兩集未睇.. 回你地啲帖仲好玩啲
3 D/ M- k, i0 E( ]( F3 N0 Iwww.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-9-13 01:09 AM
+ P  I4 Q- S# ?www.tvboxnow.com細佬,我諗唔只你同我,好多人而家睇劇都係「以耳代目」就算。
; @/ D4 L: k/ c/ l9 D6 T& a2 _8 |公仔箱論壇我都想喺劇集吹水版搞個最高收聽率劇集選舉,但想同 J 神 版主溝通吓先。
我覺得幾好睇喔 陳展鵬個角色幾好玩 唔似黃浩然果邊咁悶% u9 H0 Y( y3 v8 V. O) R1 P- u
hajime112 發表於 2014-9-13 10:08 AM
% v9 n2 O3 p6 y4 E其實呢,本劇都唔算唔好睇,不過話題性無隔離《使徒行者》咁高就係事實囉。
sorry, Lynda Chung is very sweet, very BB, but seriously, she is just a doll, she really can't act.