返回列表 回復 發帖
杜茸今次一定係賣A貨底打,點解?因為佢食咗`偉哥'、睇埋陳緯張性感相咁耐都仲係六點半公仔箱論壇; Q$ h7 A1 \, r- p& g5 Q. z, h
嗱,唔好諗錯隔离,我係活賣假表 來人啦,重打十二大版
原來係杜茸比人打patpat.. 我仲估佢阿哥添... 佢真係唔抵掙... 成日唯恐天下不亂
杜茸今次一定係賣A貨底打,點解?因為佢食咗`偉哥'、睇埋陳緯張性感相咁耐都仲係六點半
& X6 I  Q/ V% P" ~ 嗱,唔好諗錯隔离,我係活賣假表 來人啦,重打十二大版 ...tvb now,tvbnow,bttvb9 a! D% w5 q7 }9 H7 R
mnb1123 發表於 2014-9-29 02:23 PM
! O) I* o7 P1 C$ f6 S6 _6 c
好傳神就真啦嗰畫面,哈哈......
原來係杜茸比人打patpat.. 我仲估佢阿哥添... 佢真係唔抵掙... 成日唯恐天下不亂
0 s/ x/ [2 f0 k; v: Ftvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-9-30 03:31 AM
6 u+ i( z6 Q/ d$ B7 c: J
蔘爺喺獄中都唔知幾happy,等緊啲大平紳士探訪幫佢翻案......TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, _; q# C$ ?; g1 X" g
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
如果我係花打我會叫君約飲晒D聖水咁就原諒佢
  W0 D% U1 b/ r$ E, P4 @tvb now,tvbnow,bttvbmnb1123 發表於 2014-10-1 09:59 AM
www.tvboxnow.com8 p" t/ ]4 e& U

. D0 G% M! z$ G1 z- t) n+ W自食其果
! P7 f! D/ Z2 [9 T! C' ~tvb now,tvbnow,bttvbmnb1123 發表於 2014-10-1 09:59 AM
1 V3 Z+ r: W7 r2 K! s公仔箱論壇哈哈,好吖好呀,我都贊成...
# @; U8 B) G: `: Y% g& T3 zwww.tvboxnow.com' t& j7 _# W: [9 ?6 x1 `
自食其果TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& l. |) u0 |/ l( g
大文細佬 發表於 2014-10-2 02:02 AM
tvb now,tvbnow,bttvb% d+ \2 R* C9 E
係呀,自食其果,好有教育意義架.....
9 n2 ?; H/ w1 ^1 D3 d2 {* y+ Q! D公仔箱論壇www.tvboxnow.com0 Y- Y9 E  b4 J" |6 _+ A, N

3 Z, g. [; I3 I1 atvb now,tvbnow,bttvb
杜茸呢個角色真係好黑人憎...貪心.. 死要面.. 唔認錯..敖嘉年演得好好.. 見佢前面憎佢後面.. 不過呢個角色性格都係佢阿媽造成架....
杜茸呢個角色真係好黑人憎...貪心.. 死要面.. 唔認錯..敖嘉年演得好好.. 見佢前面憎佢後面.. 不過呢個角色性格都係佢阿媽造成架....
; j) ^8 O# [2 X公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-10-10 01:12 AM
; |  \* J3 J7 z) G6 [9 a
養不教,父之過。慈母多敗兒
3 P1 k3 A: i( a9 N" j2 s4 u2 D2 N
養不教,父之過。慈母多敗兒
0 ~+ [4 d1 q3 X- d/ P  V3 A公仔箱論壇mnb1123 發表於 2014-10-10 12:24 PM
公仔箱論壇+ i7 ]' X0 i4 ~: d3 U5 Y# p& l
8 o, L5 C) O; J7 D) B0 y( n
好采我爸爸媽咪唔係咁教我啫
杜茸呢個角色真係好黑人憎...貪心.. 死要面.. 唔認錯..敖嘉年演得好好.. 見佢前面憎佢後面.. 不過呢個角色性格都係佢阿媽造成架....www.tvboxnow.com$ N" T7 S0 y8 R$ O! P) ]
大文細佬 發表於 2014-10-10 01:12 AM
www.tvboxnow.com& x! \  j4 I/ Y) v
3 Z; v3 a6 [% j- f& p7 Z, M" k
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 B& }/ ?! ~3 D  `' e$ M
杜茸的確唔討好,但佢同時係我嘅開心菓,有佢岀場必有開玩笑話題,哈...
(一).宋佳期可唔可以復興「尚春堂」?www.tvboxnow.com& W) t- g; C& `0 \3 `% ^( P) b
可以
$ q* {. k1 L' E" J
/ H$ W6 S$ w7 L8 p, [, Z(二).丁一元會唔會「瓜老襯」?tvb now,tvbnow,bttvb" @4 @/ q4 R- b6 m) }3 t
唔會
3 |: C$ t9 Z/ @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。www.tvboxnow.com- |4 |' x' P0 R  G% g$ ~7 k4 C3 [; _
(三).宋佳期同丁一元喺感情路上會
; w2 \; @1 N; r3 P$ P' E' u0 H0 s" b  ?公仔箱論壇結為夫婦
(一).宋佳期可唔可以復興「尚春堂」?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, e: P1 F* v. n6 p1 v
可以! Y, ]8 h  v( [7 _TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 F  D! n: w5 M/ {2 L

3 P2 h; D: a, ^- Stvb now,tvbnow,bttvb(二).丁一元會唔會「瓜老襯」?公仔箱論壇8 c% B8 P9 c8 |# l" o4 [
; b' n( W9 X0 B3 _! l. QTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- p1 x% h/ {: O5 j5 {$ S, i0 B- w9 _) z$ l1 ]) D7 `
: h4 Q' A0 J7 }# ?& @: |8 J" o5 D+ `
7 _  a$ M. P( T4 ]  P7 uwww.tvboxnow.com(三).宋佳期同丁一元喺感情路上會) F  W" |5 W0 s% T4 M) H& _
# @5 `2 i6 X4 F" W) N1 G0 `TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。成為情侶
' k3 M9 v4 m6 c% Otvb now,tvbnow,bttvb
( }0 i8 R. M' ]# P8 wtvb now,tvbnow,bttvb幾好.. 同你比嘅sample一樣! 不過呢個唔係我想要嘅結局... 我想丁一元唔會死, 佳期醫好佢, 咁可以比人知道佢嘅醫術高明.. 最後佢地結為夫婦一齊搞好尚春堂.. HAPPY ENDING
2 I6 k- C5 n+ n" l# n' Z+ F# h1 Etvb now,tvbnow,bttvb
* s5 s5 g  X# Y) i# m% ytvb now,tvbnow,bttvb4 w4 N  y% j9 k) q& m
/ z( D% i/ \- E2 U杜茸的確唔討好,但佢同時係我嘅開心菓,有佢岀場必有開玩笑話題,哈...
+ d; }( ?5 `$ ]6 N- vtvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-10-15 03:45 PM
tvb now,tvbnow,bttvb- J- e3 W' X5 ]* K

7 K) ?; w# k% ?( b2 htvb now,tvbnow,bttvb咁又要佢呢種人先可以知道乜人係人格高尚啲www.tvboxnow.com5 @7 P) e. a0 U& Z* a/ J

2 I( ?3 I2 e' ~# v+ I) J1 fTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。想提下林子善(洪炳).. 同梁烈唯比較.. 佢地兩個好多時都演啲差唔多嘅角色.. 但我覺得林子善嘅演技好梁烈唯好多.. 唔造作唔扮野.. 做到每一套劇所需嘅性格.. 唔抄人.. 唔知你地有無同感呢?