返回列表 回復 發帖
甘多人為只狗做戲,系我話玩抗議不如同狗打齊超度啦。。。
甘多人為只狗做戲,系我話玩抗議不如同狗打齊超度啦。。。
SweetLemon 發表於 25/8/2014 11:19 AM
唔係邊會有戲睇,唔通日日睇佔中咩
認真睇真啲真係又真係
我都冇符架. 你話撞到貓就話大把得賠遮, 好撞唔撞去撞只狗, 你話真係都幾头痛.
pknoface 發表於 2014-8-25 11:14 AM
为咩撞猫会大把得赔嘅
條骨都無佐lu
唔係邊會有戲睇,唔通日日睇佔中咩
lckiong 發表於 2014-8-25 11:36 AM
都未占就比人反佐咯
條骨都無佐lu
簽名被屏蔽
簽名被屏蔽
細路用兩杯雪糕就收買到啦
perfectman 發表於 2014-8-25 01:55 PM
可能妈咪用多两兜薯条收买佐先呢
條骨都無佐lu
簽名被屏蔽
簽名被屏蔽
武當ken 晚安
型 英 帥 靚 正
而家港人D仇乜仇物嘅心態已經去到發癲嘅程度
衰d咁講,叫做憎人富豪厭人貧
當年香港經濟死下死下嘅時候,就用自由行嚟刺激香港經濟,到香港經濟回氣得七七八八,就話自由行入侵香港。
雖然我都對自由行有些少不滿 ...
perfectman 發表於 2014-8-25 02:30 PM
Well said!  I remembered somebody was killed by a running MTR train before and nobody care.
平時都係70幾80多度。 好少話過90度。 今日80度多啲, 中午去公園玩既話都幾晒架。
pknoface 發表於 2014-8-25 10:43 AM
Where is your American 武當 location?  
答案:
5. 因為嫦娥要保護丈夫.
反大佢任買玩具一件,兼做無間道
perfectman 發表於 2014-8-25 02:34 PM
呢D数口你惊掌门无计过
可能吾够阿嫂计衰佐嘅嗻
條骨都無佐lu
Where is your American 武當 location?  
Pedestrian_A 發表於 2014-8-25 03:17 PM
他在NY嘅
條骨都無佐lu