返回列表 回復 發帖
125你去咗边度黎呀? 唔見咗成幾年, 仲以為你嫁咗添咯. 梗係可以玩啦.pknoface 發表於 2014-8-27 11:30 AM
pknoface ~

~ play play around later ...
╭♡☆放慢脚步 享受不一样的生活 °♡♥
遊戲問題: 請問嫦娥為何要奔月呢?
答案:5. 因為嫦娥要保護丈夫.
今日係非常重要嘅日子, 一個 "型 英 帥 靚 正"嘅王子誕生! chan200308 發表於 2014-8-27 02:45 PM
Chan 生日快樂!
Chan 生日快樂!
http://uimg.szhufu.com/msmall/20090817_e5e61f842b39fb690fe94 ...
fls125 發表於 2014-8-27 05:02 PM
多謝
型 英 帥 靚 正
答案:5. 因為嫦娥要保護丈夫.
型 英 帥 靚 正
今日係非常重要嘅日子, 一個 "型 英 帥 靚 正"嘅王子誕生!
chan200308 發表於 2014-8-27 02:45 PM
你生咗個BB?
各位早午晚好。
你生咗個BB?
pknoface 發表於 2014-8-27 06:50 PM
我生日
型 英 帥 靚 正
祝老陳生日快樂, 年年都咁型英帥靚正。
祝老陳生日快樂, 年年都咁型英帥靚正。
pknoface 發表於 2014-8-27 08:02 PM
多謝
型 英 帥 靚 正
Ken 掌門早晨!!
今日係非常重要嘅日子, 一個 "型 英 帥 靚 正"嘅王子誕生!
chan200308 發表於 2014-8-27 02:45 PM

尋日冇黎,Miss 左 你既生日添!! 補祝 陳 SIR 生日快樂!! 身體健康!! 永遠 都 咁

"型 英 帥 靚 正"!!

尋日冇黎,Miss 左 你既生日添!! 補祝 陳 SIR 生日快樂!! 身體健康!! 永遠 都 咁

"型 英 帥 靚 正"!!

gracechanstuart 發表於 2014-8-27 08:55 PM
多謝雀仔師奶
型 英 帥 靚 正
pknoface, chan & & gracechanstuart & everyone ~ good night
pknoface, chan & & gracechanstuart & everyone ~ good night
fls125 發表於 2014-8-27 09:18 PM
125  good night
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
型 英 帥 靚 正