返回列表 回復 發帖
各位早午晚好.

柠姐在台灣親自手製武當月餅經巳做好並運抵武當山.

急切期待中秋佳節既來臨!

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
Ken 掌門 傍晚 + 晚上好!!
遊戲7: 中秋造反

本期正确答案:
5. 將秘密寫在紙上然后藏在月餅中.

參賽結果:

奬金派發如下:

時間支出收入操作SweetLemon3 秒前TVB 500000 元
積分轉出perfectman32 秒前TVB  ...
pknoface 發表於 2014-9-6 01:57 AM
多謝掌門造反獎金!!
中秋街節 = 中秋佳節!! 急切期待中秋街節!!
gracechanstuart 發表於 2014-9-6 07:00 AM
grace傍晚好. 你唔講都唔知打錯字添. 多謝晒!
grace傍晚好. 你唔講都唔知打錯字添. 多謝晒!
pknoface 發表於 2014-9-6 07:06 AM
千祈唔好介意呀!!!
不過中秋 係喺街度造反既節,所以係名正言順!!!
冇錯, 就係因為要起條街度造反.
冇錯, 就係因為要起條街度造反.
pknoface 發表於 2014-9-6 07:19 AM
你都覺得冇錯咧!!!
ken  ~ 謝謝 ~ 多謝獎金!
╭♡☆放慢脚步 享受不一样的生活 °♡♥
ken & grace & chan & Pedestrian_A & AVI  good morning
~ happy weekend ~
125早晨.
hello ~ ken
....going anywhere during weekend ?

hello ~ ken
....going anywhere during weekend ?

fls125 發表於 2014-9-6 08:30 AM
yes but not too far, just visit my parents.
外星貓E生
打鑊路人甲先 2932120
chan200308 發表於 2014-9-6 05:17 AM
我閃