返回列表 回復 發帖
Ken & 各位好!...
just finish my meal ~ now is .... unable to 吹

... Ken had your meal ? I am having nice nice coffee now ~ ...
fls125 發表於 2014-9-10 07:30 PM
125妳好啊, 我坐緊地鐵去上班咯。 整多杯咖啡比我等我返到公司飲好嗎?
小师妹是掌门自己收埋眷养住,吾关猫事
lhy92725 發表於 2014-9-10 04:31 PM
冇啲咁既事, 係徒弟佢太用功遮。
KEN兄好,多謝你的中秋節大利是!
巧開來 發表於 2014-9-10 05:17 PM
開來兄晚上好。
多謝掌門中秋禮物!
HENRY_168 發表於 2014-9-10 03:35 PM
万歲爺唔好客氣。
just finish my meal ~ now is .... unable to 吹

... Ken had your meal ? I am having nice nice coffee now ~ ...
125 to 吹
型 英 帥 靚 正
125妳好啊, 我坐緊地鐵去上班咯。 整多杯咖啡比我等我返到公司飲好嗎?pknoface 發表於 2014-9-10 07:56 PM
Ken .... is it morning now I thought u're from HK too....

... well, now is time for ...
...
╭♡☆放慢脚步 享受不一样的生活 °♡♥
Ken .... and Happy Working ~
╭♡☆放慢脚步 享受不一样的生活 °♡♥
多謝掌門人中秋節份大禮物!
今晚個壇又short佐
條骨都無佐lu
掌門早晨,多謝獎金
人生如夢,想聰明一世,倒不如糊塗一時。
掌門無返黎
條骨都無佐lu

Great!  You will able to stay up until 3AM after drinking coffee.
125妳好啊, 我坐緊地鐵去上班咯。 整多杯咖啡比我等我返到公司飲好嗎?
pknoface 發表於 2014-9-10 07:56 PM
地鐵? 你的 Ferrari and Lamborghini 在哪裡? 用那筆錢建立地下室?
冇啲咁既事, 係徒弟佢太用功遮。
pknoface 發表於 2014-9-10 07:57 PM
有可疑
武當ken 晚上好
型 英 帥 靚 正