返回列表 回復 發帖
比我坐左,真系5好意思~~
kay199143 發表於 2009-5-15 09:37 PM
一句5好意思,就想解决问题?

要命的留下买路钱...
一句5好意思,就想解决问题?

要命的留下买路钱...
lyanbebe 發表於 2009-5-15 11:07 PM
等你有能力先来跟我说这句话吧~~
我中學暗戀的那個女同學來找我了,但是.....
等你有能力先来跟我说这句话吧~~
kay199143 發表於 2009-5-15 11:08 PM
no problem, i order something in your shop, the money i send it to Iyanbebe
no problem, i order something in your shop, the money i send it to Iyanbebe
brian123 發表於 2009-5-15 11:15 PM
我系一名奸商,你认为我会同你做生意吗~~
见系你,我打个‘1折’比你,先比钱后拿货~~
大家好,如果速度不夠理想
請暫時不要使用經驗卡
我想請jeff幫忙買多點金錢卡,讓大家賺點錢
等遲些家族整頓過后,資金調配好,我們就會大量買進經驗卡,幫助大家升級

還有就是,如果想升級容易,可以組隊打怪
組隊打怪可以讓你比較容易打到好東西,也比較容易升級
大家一起打怪也可以增進感情

哈哈... 小心身體,不要累壞了,寵物只是虛擬的....
人生有幾多個十年,我地受o既已經受夠喇!飯都冇得食,仲講乜野良心?
做人最緊要有飽飯食,尊嚴......算得係乜野?要得到更多就要去得盡! 有乜野唔敢做!
我火爆準備左副棺材俾我自己架啦!

7444# kay199143

wow, 90% off......so i want order 9999999999999 yellow ball.
7444# kay199143

wow, 90% off......so i want order 9999999999999 yellow ball.
brian123 發表於 2009-5-15 11:22 PM
one yellow ball 99999999999999999tvb一折之后就系9999999999999999.9,记住比钱先~~
大家好,如果速度不夠理想
請暫時不要使用經驗卡
我想請jeff幫忙買多點金錢卡,讓大家賺點錢
等遲些家族整頓過后,資金調配好,我們就會大量買進經驗卡,幫助大家升級

還有就是,如果想升級容易,可以組隊打怪
組隊 ...
shannon0730 發表於 2009-5-15 11:21 PM
shannon有收到咩内幕消息吗~~
one yellow ball 99999999999999999tvb一折之后就系9999999999999999.9,记住比钱先~~
kay199143 發表於 2009-5-15 11:25 PM
but the prices in your shop only TVB$ 2000 leh.....
but the prices in your shop only TVB$ 2000 leh.....
brian123 發表於 2009-5-15 11:29 PM
你系VIP所以特别D,同埋我系一名食人5吐骨的奸商~~
7445# shannon0730

i already only use 8X moneycard.......
你系VIP所以特别D,同埋我系一名食人5吐骨的奸商~~
kay199143 發表於 2009-5-15 11:31 PM
i am not vip leh..i am only 中級武將.....but i am a very, very Bad customer
收禮人          物品名          贈送數          時間
bibby0112         復活寶石         10         2009-05-15 19:58:18

加油!
longuum 發表於 2009-5-15 07:59 PM
非常感謝你的復活寶石。謝謝。。。。
here you have......

bibby0112          寵物幣          2000000          2009-05-15 19:24:17
brian123 發表於 2009-5-15 07:25 PM
Thanks for the money. . . .  ; )