返回列表 回復 發帖
支持馬浚偉, 好想見到他拿到獎!tvb now,tvbnow,bttvb- o; z. w% i# v* v
gigi831008 發表於 2014-2-26 11:11 AM
, ~( {. j7 r: L8 N) W5 {3 Ywww.tvboxnow.comwww.tvboxnow.com0 ?2 L  [  h2 Z  D/ s( C
成半年無見,好開心見番你。
9 E4 p! u) f* P2 `; d' @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。好欣賞馬仔,佢個樣又好襟老,本劇同楊怡外形都頗襯。

; p  P! v/ A+ \1 c4 ~公仔箱論壇
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
第一次聽到 "好使好用"呢個詞來形容馬仔, 真係 非常貼切~~我覺得都馬仔幾好, 至於楊怡就開始睇到悶...$ Q$ S6 Q: ^8 B2 f3 ^; F  `, p
另外幾欣賞D 女工的衫, 吊腳褲令我睇落多左一份真實感...
馬仔加油
nbnnbb,kkjk

評分次數

! p- F' {/ n+ d. K% p
& t7 C7 C5 q: n5 l0 {, s* o3 P成半年無見,好開心見番你。
+ a6 J0 {3 k1 B9 k6 L2 u7 Ltvb now,tvbnow,bttvb好欣賞馬仔,佢個樣又好襟老,本劇同楊怡外形都頗襯。tvb now,tvbnow,bttvb! n4 m. P# J7 p' w6 H
* K' i8 |3 x% t& d# A% t( Z4 S6 ]公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-2-26 12:01 PM
0 l% H& C2 k) `5 q
tvb now,tvbnow,bttvb5 L% u/ t3 r5 G# j# y6 |
楊怡好似同馬明襯啲喎, 可能佢將來個老公都係姓馬.
第一次聽到 "好使好用"呢個詞來形容馬仔, 真係 非常貼切~~我覺得都馬仔幾好, 至於楊怡就開始睇到悶...
7 x$ @# f. i; D3 P) _- h, {$ QTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。另外幾欣賞D 女工的衫, 吊腳褲令我睇落多左一份真實感... ...
9 w; S$ y. U5 f3 a" X% m/ f& p公仔箱論壇molaytau 發表於 2014-2-26 04:05 PM
4 z& y3 e+ d' m

( F8 H) P6 B$ c) V! M. Qtvb now,tvbnow,bttvb女工要著吊腳褲架咩??
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-2-27 12:19 PM 編輯 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* [% ?7 D8 S. g" y( G: @1 e7 ~
公仔箱論壇6 q1 s3 g" P2 u
第一次聽到 "好使好用"呢個詞來形容馬仔, 真係 非常貼切~~我覺得都馬仔幾好, 至於楊怡就開始睇到悶.../ ^- X2 e) c, `: S2 G
另外幾欣賞D 女工的衫, 吊腳褲令我睇落多左一份真實感... ...www.tvboxnow.com. j& y2 }2 L% h5 X4 y
molaytau 發表於 2014-2-26 04:05 PM
tvb now,tvbnow,bttvb8 ?7 I2 `/ n+ O- M3 q3 J! |
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 r# y' s  v* f9 x# V. _+ W( R
其實馬仔拍劇外又主持咁多綜藝節目,又識煮野食,唱歌更係佢嘅最早期本業,祥仔都無佢咁多材多藝啊!
# y; Y0 n% X  {8 w% owww.tvboxnow.com, |$ H/ i* U1 p1 f$ i, Y9 {: U. i

$ `, a7 U" l# S3 r8 xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。你係咪女仔嚟架呢?女生對服裝特別敏感啊!公仔箱論壇2 Y' M: I' r" S' ?4 v; `5 u! F
啲人成日話無記拍野馬虎,不過本劇外景有部份幾實在,而家又有你讚服飾幾好,當係補飛啦.........
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
支持馬仔,選第二
支持馬仔
馬浚偉是一個好演員, 但這劇暫時看到有點悶!
8 }5 t  L; O& j7 CTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。講到攞奬, 我覺得馬浚偉早幾年做「大廚出馬第2輯」主持做得幾好, 要落手親自出馬學煮, 又要hold住D參賽者, 又要應付D評判, 點知最後輸俾草猛, 無線D奬俾邊個, 真係唔知有咩公平準則!?
www.tvboxnow.com7 y4 \3 Y' V# w( `; O7 X
2682931/ y, Y6 x  R# q& K6 e; H' w
其實馬仔拍劇外又主持咁多綜藝節目,又識煮野食,唱歌更係佢嘅最早期本業,祥仔都無佢咁多材多藝啊!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! `9 }! T: J+ S' P. X6 S3 Y

, Z) }. w2 G& X, ^5 o) z) }% ]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2682948
, J3 E$ c$ @1 I) }$ A# n+ Utvb now,tvbnow,bttvb你係咪女仔嚟架呢?女生對服裝特別敏感啊!% S. \! a/ n* \
啲人成日話無記拍野馬虎,不過本劇外景有部份幾實 .../ X+ w: G* b6 U% U* r+ G$ Q: E
leekwoklam 發表於 2014-2-27 12:17 PM
) a8 }. p: G- \( ?( x7 Owww.tvboxnow.com' l2 s) k0 l0 [% v* }9 u- F
話時話吖, 佢唱歌幾好聽架喎! 做乜唔唱歌揾食呀? 你唔講我都唔知佢唱歌出身添
我覺得幾好睇.. 日日追... 楊怡好似有d誇
I春有百花秋有月JN夏有涼風冬有雪U
my support!!!!
www.tvboxnow.com& x$ I* F8 c: w
www.tvboxnow.com6 S. G1 ~1 o. D, l, p5 x
話時話吖, 佢唱歌幾好聽架喎! 做乜唔唱歌揾食呀? 你唔講我都唔知佢唱歌出身添
4 u! U2 [$ ^4 s2 @6 M* z* @公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-2-28 02:57 AM
) w# T: M. Z: \  ^; l: e
7 q6 T5 Y- U5 Q( p1 d; O細佬,馬仔初出道時仲好興四大天王架,無線當時仲將佢塑造為黎明接班人喎。
馬浚偉是一個好演員, 但這劇暫時看到有點悶!
6 A3 b$ ~) U0 x1 P講到攞奬, 我覺得馬浚偉早幾年做「大廚出馬第2輯」主持做得幾好, 要落手親自出馬學煮, 又要hold住D參賽者, 又要應付D評判, 點知最後輸俾草猛, 無線D奬俾邊個, 真係唔知有 ...www.tvboxnow.com1 S. U4 c0 v, E# v. z- O
tycn3320 發表於 2014-2-28 12:19 AM
公仔箱論壇3 C  Y. O: F6 b2 W/ P2 X% n6 s; Z
www.tvboxnow.com/ F5 C0 k3 y$ H
係!無錯!開始有啲拖有啲悶,尋兇尋得太耐咯.........