返回列表 回復 發帖
% f' ?& @. t$ c7 F6 t/ F9 rTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
6 M7 y( |, I, n黃金貴去到當年女兒的幼稚園,變左安老院,諗到自己會孤獨終老
( ]# l% }0 `- g, v% R. htvb now,tvbnow,bttvb跟住去搵樂天送,在樂悠悠面前,因為想念女兒而崩潰大喊,關禮傑全段都做得好!! 睇到心都up埋!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 `7 L2 a, h8 n/ V; j( E
  & I) z& i* b# }: C' V7 C
之前同樂天送食菠蘿油,扮到自己有個女兒好幸福咁 ...
: h! v. _! j# h( s0 ]tycn3320 發表於 2014-4-17 12:53 AM
5 e. o8 R$ t% ]5 b. N( i  t  rtvb now,tvbnow,bttvb
$ T% P: a* S9 j0 D7 I" v  \, }TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。閞禮傑响叛逃都做得好好架! 可能人生經驗豐富!
唔記得講對我嚟講好重要嘅comment添... 相信香港人要比七百萬以上個like呢套劇, 因為呢套劇唔會好似其他啲愛情劇咁用外國嘅歌做background music.. 用晒本地歌星唱嘅歌呀!.. 個人意見:如果可以同時新舊歌夾住播仲好! ...
. F7 |1 m6 Q  {1 z4 ]大文細佬 發表於 2014-4-17 03:37 AM
7 ?7 U  m* `- y1 V; O# p0 ?3 r
第三畬個原因未放棄本劇就係d歌.
/ @( g1 P$ M- X' q現附上名單:TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: K. [0 o: R% l- H! w7 O" T& o
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
尋晚睇完第九集, 宋柳娟好正呀! 笑到癲咗呀!
- N4 x9 J& a. t( Z' b
第三畬個原因未放棄本劇就係d歌.公仔箱論壇/ H0 E  ^) P+ }' D" ], z5 `, F7 Q
現附上名單:
4 X/ U& g- [+ _2 N  {5 K* w7 Ftvb now,tvbnow,bttvb2768784
" n, M, C; }# {2 Ptvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-4-17 11:20 AM
' A- ?7 B; ^6 E1 i4 z$ c
4 U% ]0 @3 y) w& g! R
點解你咁叻, 全部歌都知歌名同時知邊個唱嘅?? 佩服!
請問知不知道第15集內D歌是什麼?
請問知不知道第15集內D歌是什麼?
2 J6 e& F" d/ ]  t- R公仔箱論壇ICE17 發表於 2014-4-19 01:07 PM
愛是永恆同感冒

評分次數

• timmaxsing

多謝樓主大大用咁生動有趣的對白介紹《愛我請留言》
多謝樓主大大用咁生動有趣的對白介紹《愛我請留言》www.tvboxnow.com8 V- D, |) P' s7 K0 }
k.lau 發表於 2014-4-19 05:40 PM
! M5 v3 N0 G8 c& D  K! }2 m, p/ ]' s我都多謝你欣賞,請支持M-Club俱樂部吖.......
  W3 i4 J) _/ _1 ]$ h0 Itvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb! b- k( o5 L6 G/ ]# A$ @' o0 w, A
點解你咁叻, 全部歌都知歌名同時知邊個唱嘅?? 佩服!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ s2 y% ?+ I; |( s) T
大文細佬 發表於 2014-4-18 05:17 AM
. Y8 h- }/ B/ \3 y$ k7 Z8 N唔敢富當呀細佬,係鐘意聽歌嘅屋企人提供資料比我架......
愛是永恆同感冒  k: W4 Y+ C. f
hello12324 發表於 2014-4-19 02:25 PM
0 ]6 I( l8 g0 D0 Q4 b. ^; [
多謝hello12324補充資料........
多謝hello12324, leekwoklam 回復, 第14集那些歌是什麼?
多謝hello12324, leekwoklam 回復, 第14集那些歌是什麼?
4 Z' k0 \) \: {. v8 y. Jtvb now,tvbnow,bttvbICE17 發表於 2014-4-19 07:38 PM
勇, 早班火車, 玻璃鞋

評分次數

• timmaxsing

hello12324, 你好利害, 首首歌都知道, 謝謝你~
- f" L2 ^0 q! S7 W公仔箱論壇
7 U$ U9 r  `' ]( i( c& a# w4 ~6 ktvb now,tvbnow,bttvb愛我請留言嘅個人意見, 有一條線膠膠地就係樂天送同埋蔡妍呢part, 蔡妍一啲量度都無, 個老公基本上對老婆同埋個兒甥女一樣咁錫一樣咁愛, 蔡妍連同一個細路女分享老公嘅愛都唔甘心, 就揾情緒病嚟做籍口, 唔願意付出愛比呢個細路女, 只係想爭番老公全部嘅愛, 佢就係知道無可能, 就選擇逃避, 選擇離婚, 有番咁上下教育仲要係主修婦產科, 理應係一個理性嘅人, 佢自己比個籍口自己話情緒病, 實質有情緒病啲人唔會識揾後著, 咁識保護自己嘅.
: N" x: [: h# @; {& p. pTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, M, y* h" g" O; z7 X
TVB一味想寫條線比機會女主角同男主角名正言順响埋一齊, 搞到好夾硬嚟.. 其實倒不如話蔡妍有病, 蔡妍主動希望老公將來幸福有個好女仔同佢過埋一生. 雖然呢種人少之又少, 好過e+明明係一個自私嘅人, 寫到有病做籍口離開老公吖!
- I! |4 k0 g. [, C; k; ^TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; c6 T6 L" S" l2 q+ p
除咗呢part, 全套劇中肯講句, 好睇過叛逃, 因為我鍾意笑, 好似宋柳娟黃金貴.. 仲有其他.. 不能盡錄.. 講到肉麻愛情就唔好喇!

評分次數

愛我請留言嘅個人意見, 有一條線膠膠地就係樂天送同埋蔡妍呢part, 蔡妍一啲量度都無, 個老公基本上對老婆同埋個兒甥女一樣咁錫一樣咁愛, 蔡妍連同一個細路女分享老公嘅愛都唔甘心, 就揾情緒病嚟做籍口, 唔願意付出愛 ...
& x6 U5 O, Z7 o2 I8 S大文細佬 發表於 2014-4-20 11:41 AM
; }% f( ?. J' e: R( ]: yTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大佬好一句<全套劇中肯講句, 好睇過叛逃, 因為我鍾意笑, 好似宋柳娟黃金貴...>,[叛逃]我都有十集冇睇到.直到尾两集,睇完大結果個心都唔係好舒服,[愛我請留言]就集集追,都係笑吓過癮D

評分次數